Cosmos koers bereikt nieuw hoogtepunt, kan de koers hoger?

De Cosmos (ATOM) koers heeft vandaag op Binance een nieuw hoogtepunt bereikt van $33,97.

De pseudonieme handelaar Inmortal zei dat de Cosmos koers dezelfde rally als Solana kan maken, een cryptocurrency die volgens CoinGecko de afgelopen 30 dagen met bijna 350% is gestegen. Hij plaatste onlangs een afbeelding waarbij hij de grafiek van ATOM naast die van Solana plaatste en zei:

“FOMO gaat binnenkort van start.”

ATOM kan richting $91 dollar stijgen

Inmortal houdt Cosmos ook in de gaten op zijn BTC-handelspaar. Volgens de analist kan de Cosmos koers richting $91 stijgen, als het zijn resistance van 0,00055 ($25) kan omzetten in support. Hij zei:

“Een van de grootste accumulatie bereiken in ALT/BTC-paren (+800 dagen). Wanneer ATOM eindelijk dit KEY-niveau omdraait, denk ik dat we vuurwerk zullen zien.

ATOM

Wat is Cosmos?

Cosmos is een gedecentraliseerd netwerk van onafhankelijke parallelle blockchains. Het project is erop gericht om alle blockchains van de moderne cryptocurrency wereld met elkaar te verbinden en het belangrijkste blockchain-interoperabiliteitsplatform te worden. Cosmos is dus een ecosysteem van blockchains, die met elkaar kunnen communiceren.

Deze blockchains kunnen met elkaar communiceren via het Cosmos-netwerk, het zogenaamde ‘Internet of Blockchains’. Dit wordt ook wel Cosmos Hub genoemd en is de eerste blockchain die in het Cosmos-netwerk wordt gelanceerd. De belangrijkste taak is om andere blockchains, ook wel zones genoemd, in het ecosysteem met elkaar te verbinden. Tokens kunnen veilig en snel van de ene naar de andere zone worden overgedragen door middel van Cosmos Hub.

Zet de stijging door?

In gesprek met MSDaan (klik hier voor zijn Twitter kanaal) vroegen wij hem om zijn visie op de Cosmos koers. Hij zei:

“Het lijkt er op dat de “ecosysteem”-coins een pumpje zijn begonnen en vandaag heeft ATOM een nieuwe all-time high gemaakt. We zien op de daily dat we bearish divergences hebben gevormd en deze de afgelopen tijd wel hebben genegeerd. De RSI geeft zeer gemixte signalen, uiteraard bewegen we in de bullish zone maar er is er géén trend spotbaar.”

Hij voegde er nog het volgende aan toe:

“De Bollinger-Bands op de daily zijn vaak accuraat, op dit moment bevinden we ons ver boven de bovenste Bollinger-band, wat op een pullback aanduidt. Wat we nu willen zien is een daily close boven de fib 2.0, gevolgd door wat sideways actie. Mocht dat niet gebeuren, is een pullback naar de fib 1.618 zeer waarschijnlijk. Dit zou dan een zeer nette entry zijn.”

Cosmos koers

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!