Chainlink review

Is Chainlink klaar voor een nieuwe rally?

Een populaire crypto-analist heeft in een nieuwe YouTube video gezegd, dat het gedecentraliseerde oracle platform Chainlink (LINK), klaar is voor een nieuwe rally. Benjamin Cowen deelde met zijn 528.000 abonnees dat hij gelooft dat Chainlink klaar is om deze marktcyclus boven de drie cijfers te stijgen. Cowen zei:

“Mijn speculatie met LINK, is dat we deze marktcyclus $100 moeten doorbreken. En ik zou speculeren dat we daarboven gaan. We zouden deze marktcyclus naar enkele honderden dollars kunnen gaan, maar dat zal natuurlijk sterk afhankelijk zijn van de gezondheid van de hele markt.

Chainlink beweegt op het moment van schrijven rond $32,50 dollar en is in de afgelopen 30 dagen met meer dan 40% gestegen. LINK staat op basis van marktkapitalisatie op de 11e plaats.

Ondanks dat Chainlink ondermaats presteert wanneer Bitcoin stijgt, beweert Cowen dat LINK meestal schittert wanneer Bitcoin ondersteuning heeft boven het voortschrijdend gemiddelde van 20 weken. Cowen suggereert dat LINK voor het einde van het jaar nieuwe hoogtepunten zal bereiken.

“Kijk naar het grotere geheel. Erken dat LINK min of meer op een missie is waarvan ik geloof dat deze met de tijd zal blijven toenemen. Maar helaas is LINK een van de munten die het niet zo goed doet als Bitcoin dat wel is.

Hij voegde er nog het volgende aan toe:

“Chainlink doet het goed als Bitcoin gewoon rondhangt, niet super bearish. Maar als het boven het 20-weekse [voortschrijdend gemiddelde] ligt, dan blinkt LINK uit. Dat is waar we vandaag zijn.

Als het aan Benjamin Cowen ligt heeft Chainlink dus nog genoeg potentie om te stijgen. Echter denkt niet alleen Cowen dat LINK aanzienlijk kan stijgen. De analisten van Altcoin Traders deelden onlangs hun visie op de Chainlink koers en zien zeker genoeg ruimte voor LINK om te groeien. Ze plaatsten de volgende grafiek op Twitter en suggereren dat LINK op de BTC handelspaar naar 0.0008358 kan stijgen.

Chainlink koers

Ook de bekende Nederlandse cryptocurrency analist Michael van de Poppe, met circa 400.000 volgers op Twitter, denkt dat de LINK koers in de komende maanden een move omhoog kan maken. Hij deelde onlangs de onderstaande grafiek op Twitter.

Chainlink

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN