Amerikaanse zanger Jason Derulo zegt dat hij in juni in Solana heeft geïnvesteerd

De hype omtrent Solana (SOL) is in de afgelopen weken flink gegroeid. Dit heeft zich in de afgelopen maand dan ook geuit in een flinke rally. De Solana koers is in 30 dagen tijd met meer dan 4x verdubbeld en bereikte gisteren een hoogtepunt van circa $149 dollar, volgens CoinGecko.

Solana krijgt vanwege de prijsstijgingen ook steeds meer aandacht op social media. Ran Neuner, Cryptoanalist en host van CNBC’s show Cryptotrader, zei onlangs nog dat hij wellicht van plan is om zijn Ethereum om te zetten naar SOL.

Nu deelde ook de Amerikaanse zanger Jason Derulo, met meer dan 3,7 miljoen volgers op Twitter, dat hij in juni op Solana heeft gewed. Hij zei:

“Ik heb in juni op Solana gewed. Wauw wat een rit!”

Hoewel Jason Derulo niet heeft bekendgemaakt hoeveel hij in SOL heeft geïnvesteerd, is het zeker dat hij een flinke winst heeft gemaakt. De Solana koers stond in juni op circa $30 dollar. Dit betekent dat de Amerikaanse zanger op dit moment meer dan 400% winst heeft.

Wat kunnen we van de Solana koers verwachten?

Velen hadden verwacht dat er een terugval zou plaatsvinden, aangezien de SOL koers in de afgelopen 30 dagen een flinke rally heeft neergezet. Toch denkt de volgende crypto-analist dat het bereiken van $200 dollar geen probleem moet zijn, als SOL de $150 dollar weet te overschrijden. Hij plaatste de onderstaande grafiek en zei:

“$SOL magie gebeurde na de uitbraak. $200 is niet zo gek meer. Hoe dan ook, maak je klaar voor TP.”

Solana koers

De volledige Solana koersanalyse van Bulls vs Bears gemist? Klik dan hier!

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!