BLOGS EXCHANGES AFBEELDINGEN_Tekengebied 1 kopie 14

Wat maakt LiteBit uniek?

Wat LiteBit zo bijzonder maakt, vatten we in dit artikel samen. Het is een broker die cryptomunten op een zo gebruiksvriendelijk mogelijke manier tracht te verkopen.

Broker van eigen bodem die groeit

Als Rotterdams bedrijf is het voor Nederlanders met een gevoel voor chauvinisme misschien wel een no-brainer. Wil je bedrijven van eigen bodem meer dan enkel een hart onder de riem steken? Dan ben je bij LiteBit natuurlijk op de goede plaats.

LiteBit is sinds zijn oprichting in de goede richting gegroeid. Daar waar de website b.v. in eerste instantie nog eerder amateuristisch aanvoelde, hebben hier enorme stappen in gezet. De tijd tijdens de vorige bear market hebben ze gebruikt om het platform de upgrade te geven die de nadruk legde op gebruiksvriendelijkheid.

Gebruiksvriendelijk voor beginners en ervaren rotten

En dat is nu net wat ons finaal over de streep trekt bij onze keuze voor crypto broker. Als er in onze directe omgeving mensen zijn die interesse tonen om een eerste investering te doen, dan zullen we zeker LiteBit voorstellen.

Voor wie er nog niet helemaal weg is in het crypto Wilde Westen, geeft LiteBit een hoge mate van rust en duidelijkheid. De drempels zijn zo laag dat eender wie er binnen de kortste keren de trotse eigenaar van zijn of haar cryptomunt naar keuze kan zijn. In ons eerste artikel legden we stap voor stap uit hoe we een account aanmaakten.

Ook voor zij die al meer ervaring hebben, is LiteBit een goede optie. Er is namelijk best een uitgebreid aanbod. Toch zeker voor zij die op zoek zijn naar de eerder gevestigde waarden binnen de sector. Maar daar houdt het heus niet op. Aan het aanbod wordt namelijk dagelijks gesleuteld.

Zo worden sommige coins gewoon geschrapt als ze niet voldoen aan de hoge eisen van LiteBit of wanneer er niet genoeg vraag of aanbod is. Gebruikers krijgen in die situatie uiteraard genoeg tijd om hun coins nog elders onder te brengen.

Transparante kostenstructuur

In het artikel dat we schreven over de fees benadrukten we dat LiteBit dit erg transparant aanpakt. Tijdens het uitvoeren van een koop- of verkooporder, krijg je een duidelijk stap-voor-stap overzicht waarbij alle kosten duidelijk uit de doeken gedaan worden.

Voor een broker is het natuurlijk anders dan bij een beurs. Bij een beurs vinden koper en verkoper elkaar in het orderboek. Een broker doet die handelingen voor jou en vraagt daarvoor een kleine fee. Om zichzelf te beschermen tegen al te grote koersschommelingen werkt LiteBit daarom met een timer waar binnen de gegeven prijs geldig is.

Betaalmogelijkheden voor iedereen

Crypto’s kopen was misschien nog nooit zo eenvoudig. Een duidelijk overzicht geeft voor zowel Nederlanders als Belgen, Duitsers en Fransen de mogelijkheid te betalen met hun gekende betaalmethode. Om een zo snel mogelijke verwerking te bewerkstelligen, is het wel aan te raden een bankrekening te verifiëren. Dat is overigens voor Nederlanders een verplichting waar geen omwegen om zijn.

Conclusie

LiteBit heeft begrepen dat wanneer je meer mensen wil bereiken, je de weg zoveel mogelijk moet vrijmaken. Mensen zonder ervaring willen een lage opstap en vooral snel het eerste doel bereikt hebben, n.l. crypto kopen. Een gebruiksvriendelijk platform, uitgebreide maar toch niet ingewikkelde, keuzes en een uitstekende customer service. Misschien is die combinatie wel net dat wat LiteBit uniek maakt.

Wil je een account aanmaken op Litebit? klik dan hier!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN