Een DEX P2P-optieplatform voor iedereen: delta.theta

Delta.theta – een DEX-optieplatform – is sinds de lancering in mei sterk gegroeid: het heeft bijna $2 miljoen opgehaald, is belangrijke partnerschappen aangaan en heeft ETH- en BSC-mainnets gelanceerd. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van wat het team in minder dan twee maanden heeft bereikt.

De DEX biedt geavanceerde strategieën die beschikbaar zijn voor farmers en handelaren, waarmee zij eindelijk direct met liquiditeit kunnen werken op een volledig functioneel platform op zowel de Ethereum– als BSC-keten.

Het project brengt derivaten in het cryptocurrency-rijk en lanceerde met succes een DEX P2P-optieplatform. Opties in de cryptomarkt zijn de zogenaamde underdogs en zijn niet zo populair, met volumes van minder dan 1% in vergelijking met het totale verhandelde volume. De enige levensvatbare gecentraliseerde concurrent is Deribit, die 80% tot 90% van het totale volume van de optiemarkt in de crypto-markt dekt.

De andere kant van de situatie is de DEX-benadering van opties. De incompatibiliteit tussen AMM’s/LP’s en opties maakt het moeilijk om een ​​platform te bedenken dat aan de marktbehoeften voldoet. Delta.theta is er om iedere gebruiker direct toegang te geven tot een orderboek en de liquiditeit van alle andere deelnemers. Met deze benadering kunnen gebruikers nieuwe optiemarkten creëren voor volatiele en risicovolle activa versus een stablecoin – een vrijwel onmogelijke stap voor op LP gebaseerde opties.

Plannen voor de toekomst

Binnen de eerste maand sinds de eerste lancering van het mainnet, is het DEX-optieplatform van delta.theta operationeel op het mainnet van BSC- en het mainnet van Ethereumt. Sinds de release is het team erin geslaagd om in slechts een paar weken tijd twee premium activalijsten op te nemen: $DAO en $HAPI.

Beide aanbiedingen zijn slechts het begin van een marktuitbreiding. Het team verwelkomt alle projectteams op ETH-, BSC- en Polygon-netwerken voor een gratis vermelding op het platform van delta.theta.

Ja, je hoort het goed! delta.theta lanceert de komende dagen – op 23 augustus – de Polygon-terminal. Hierdoor kunnen nog meer gebruikers profiteren van de onmiskenbare voordelen van opties in vergelijking met spothandel. Danil Zatologin, CEO van delta.theta, zei het volgende hierover:

“We hebben besloten om uit te breiden naar Polygon omdat het netwerk zich razendsnel lijkt te ontwikkelen. De missie van delta.theta is, en zal altijd zijn, om elke gebruiker directe en onbetwiste toegang tot marktliquiditeit te bieden… We hebben ook nauw contact met het Polygon-team, klaar om nog meer kansen en voordelen te bieden aan de Polygon-netwerk in het algemeen!”

Ten slotte zal de release van delta.theta platform v2, die in september 2021 wordt verwacht, toegang verlenen tot opties voor verpakte activa voor elk type activa. Rechtstreeks vanuit portefeuilles, en zonder enige bewaring, zouden mensen opties kunnen verhandelen op de meest populaire aandelen, fossiele brandstoffen, indices en andere soorten activa.

Innovatieve functies die u niet wilt missen

Er zijn momenteel twee delta.theta-terminals:

  • LITE-terminal: speciaal ontworpen voor farming. Gemakkelijk te begrijpen en gebruiksvriendelijke interface voor incidentele gebruikers.
  • PRO-terminal: eenvoudig en klassiek optieplatform voor handelaren, met de vertrouwde interface en alle functies van het DEX-platform.

Succesvolle projecten hebben aangetoond dat de sleutel tot het creëren van een welvarend platform is om een ​​native token te integreren met een sterk product. delta.theta’s token, DLTA, heeft een essentieel hulpprogramma op het platform, omdat het gebruikers een aantal voordelen biedt, evenals uitgebreide platformfuncties.

Het project zelf is een ecosysteem dat twee van de grootste problemen van de markt oplost en de grootste voordelen van een gecentraliseerde beurs binnen een gedecentraliseerd platform combineert, dat daarnaast wordt ondersteund door de DLTA-token. Deze token is ontworpen als het enige native token op het platform, dat is gemaakt voor mensen, zonder de betrokkenheid van Venture Capital-fondsen bij de eerste fondsenwerving.

Het ingenieuze LIP (Liquidity Incentivisation Program) geeft gebruikers nog meer mogelijkheden om hun vermogen effectief te beheren. LIP is een protocoloverschrijdende oplossing om de dekkingsfondsen opnieuw te gebruiken voor Venus of Compound en om extra inkomsten uit leningen te krijgen, waardoor er nog meer ruimte is voor de uitvoering van geavanceerde strategieën.

De vermelding van nieuwe activa is opmerkelijk snel geregeld. De architectuur van het platform maakt het mogelijk om nieuwe paren in een kwestie van 1 uur te vermelden.

Disclaimer: Dit is een gesponsord artikel. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het gesponsorde artikel.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!