Litecoin koers maakt zich klaar voor een stijging, aldus analisten

De pseudonieme crypto-analist die bekend staat als Inmortal heeft aangegeven dat de Litecoin koers op het punt staat om te exploderen. In een tweet die Inmortal plaatste vertelde hij zijn 58.500 Twitter volgers dat Litecoin (LTC) klaar is om richting $200 uit te breken. Hij plaatste de onderstaande grafiek en zei:

“Teleporteren richting $200.”

Litecoin koers

Ook volgens de Nederlandse cryptocurrency analist Michael van de Poppe, met meer dan 365.000 volgers op Twitter, ziet de Litecoin koers er rooskleurig uit. Van de Poppe deelde de onderstaande grafiek en suggereert dat de LTC koers richting $280 dollar kan stijgen.

Litecoin koers

Vorige maand vertelde de veelgevolgde cryptocurrency-handelaar Credible Crypto, zijn 222.000 Twitter-volgers dat hij denkt dat de Litecoin koers in de komende maanden een nieuwe all-time high kan bereiken. Hij gaf aan dat Litecoin zou kunnen profiteren van de laatste “legendarische” etappe van de huidige bull run.

Litecoin koers: conclusie

De koersanalyse van Litecoin is bullish, aangezien bulls de afgelopen 24 uur verdere hoogtepunten bleven neerzetten en de $170 bereikten. Litecoin zag vandaag een kleine pullback en consolideert op moment van schrijven tussen $160 en $170 dollar. Het lijkt slechts een kwestie van tijd voordat bulls de LTC koers richting $200 duwen.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!