Analist is bullish op Litecoin, Bitcoin Cash en Hedera Hashgraph

De veelgevolgde cryptocurrency-handelaar Credible Crypto heeft zijn 222.000 Twitter-volgers verteld dat hij denkt dat de Litecoin koers in de komende maanden een nieuwe all-time high kan bereiken. Hij gaf aan dat Litecoin (LTC) zou kunnen profiteren van de laatste “legendarische” etappe van de huidige bull run. Hij tweette het volgende:

“Ik zie veel mensen zeggen dat LTC zijn ‘bull run’ had en dat het op weg is naar het graf. Ik handel niet in fractals, maar ik denk wel dat we iets zullen zien dat lijkt op wat we in 2017 aan de linkerkant zagen. Niet alleen voor LTC, maar voor een groot deel van de ‘oude garde’. Ik denk nog steeds dat er nieuwe ATH op komst is.”

Wat betreft de timing van zijn voorspelling, denkt hij dat de laatste rally zal beginnen “nadat enkele maanden” van consolidatie zijn verstreken.

Ook bullish op Bitcoin Cash maar niet op XRP

Credible Crypto gaf ook aan dat hij denkt dat Bitcoin Cash (BCH) een all-time high zou kunnen bereiken, maar hij waarschuwde handelaren om niet op XRP in te zetten:

“XRP was ook een van de slechtst presterende majors in 2017, totdat het dat niet was. In de 30 dagen na de piek van BTC steeg XRP meer dan 10x, waardoor de totale winst voor zijn cyclus op 62,947% of 629x kwam. Reken er gewoon niet op omdat het een trage start heeft gehad.”

HBAR ziet er ook goed uit

Bovendien gaf de analist aan dat de markt een belangrijk vraaggebied binnendringt naar het gedecentraliseerde openbare netwerk Hedera Hashgraph (HBAR):

“Dacht niet dat we een derde kans zouden krijgen om op deze niveaus te kopen, maar de markt gedroeg zich coulant. Merk op dat elke opeenvolgende neerwaartse beweging agressief wordt opgekocht, wat wijst op absorptie door de verkoper terwijl we een belangrijk HTF-vraaggebied binnendringen. Kopers stappen hier herhaaldelijk in.”

Bitcoin koers richting $45.000 tot $55.000

Credible Crypto voorspelde tevens dat de Bitcoin koers richting $45-55.000 zal stijgen als het $35-38.000 weet te breken. Als het hoger dan dit niveau weet te stijgen, is hij van plan het te shorten:

“Als we de 55k kunnen halen, zal ik kijken naar short hedges. Ik weet dat als we erin slagen om daar te komen, velen euforisch zullen zijn – roepend om nieuwe ATH, terwijl die regio in werkelijkheid de meest waarschijnlijke plaats is voor een tussentijdse afwijzing. Heb een plan.”

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!