Bitcoin

Bitcoin houdt support van $38.000, stijgen we verder of is een daling op komst?

De Bitcoin (BTC) koers steeg afgelopen weekend nog boven het $42.5000 niveau, maar ondertussen heeft BTC verschillende belangrijke ondersteuningsgebieden verloren. Hierdoor zakt BTC langzaam verder weg onder de $40.000. De stijging boven het $42.500 niveau zorgde voor een euforie bij investeerders en de hoop was weer even terug dat Bitcoin richting zijn all time high zou stijgen. Op het moment van schrijven beweegt Bitcoin rond $39.600.

Als het aan de bekende Nederlandse cryptocurrency analist Michaël van de Poppe ligt, zal Bitcoin nog een stuk verder zakken. De analist voorspelt dat Bitcoin richting $36.000 zal dalen, voordat BTC aan een nieuwe opwaartse beweging begint. Hij plaatste de onderstaande grafiek:

Bitcoin koers

In het afgelopen weekend plaatste van de Poppe een grafiek waarbij hij aangaf dat als Bitcoin het $40.500 niveau verliest, we richting $36.000 zullen dalen. Hij zei toen het volgende:

“Bitcoin volgt momenteel dit scenario, met een weekendbeweging. Als het rode gebied rond $40,5K verloren gaat, denk ik dat we een HL van ongeveer $36K zullen zoeken.”

Binnenkort een Bitcoin koers van $41.000?

Daan van Benelux Crypto heeft een andere visie op de Bitcoin koers dan van de Poppe en zegt dat we een mooie opwaartse beweging kunnen krijgen, als Bitcoin de eerstvolgende resistance van $39.500 doorbreekt. Volgens Daan zouden we vervolgens een beweging richting $41.000 kunnen krijgen. Hij zei:

“#BTCUSDT gisteren gaven we in onze channel aan (klik hier) dat we verwachtten dat Bitcoin de fib 0.382 aan zal tikken. Dit is vanochtend gebeurd en sindsdien is er een sterke bounce gaande, met zelfs de huidige 4hr candle die veel meer volume heeft dan de vorige. De MAC-d maakt immers ook een mooie bull cross op dit moment. De eerstvolgende resistance is de fib 0.236, welk zich zo rond de $39.500 bevindt. Mochten we daar doorheen breken en een 4hr close boven maken, dan verwachten we weer een mooie move richting de $41.000.”

Bullish op Bitcoin na recente prijsactie!

Vandaag plaatsten wij een nieuwe YouTube video. Benieuwd wat onze YouTuber Sjoerd te vertellen heeft over zijn Bitcoin koers verwachtingen? Bekijk dan snel de video hieronder!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN