Cardano (ADA) wordt eindelijk genoteerd op Japanse beurs

Eerder vandaag zei Sebastien Guillemot – CTO bij dcSpark, evenals voormalig Co-VP van Eng. & Cardano PM bij EMURGO – dat $ADA eindelijk is goedgekeurd voor notering op een Japanse crypto-beurs en legde uit waarom dit groots nieuws is.

Volgens Guillemot is het voor cryptocurrency niet gemakkelijk om goedkeuring van de regelgevende instanties te krijgen om te worden genoteerd op crypto-beurzen en dat is de reden waarom tot nu toe slechts een relatief klein aantal cryptocurrencies is goedgekeurd (bijv. Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, XRP, Litecoin, Basic Attention Token, Stellar, NEM, Tezos en Polkadot).

Hij zei verder dat dit nieuws behoorlijk belangrijk is voor de Japanse markt en dat het belang ervan ongeveer gelijk is aan het feit dat $ADA in maart eindelijk op Coinbase werd genoteerd.

De Japanse crypto-beurs BITPoint heeft vandaag (3 augustus) op zijn website aangekondigd dat $ADA eind augustus op zijn platform zal worden genoteerd. Wat het Cardano-project betreft, zei BITPoint het volgende:

“Omdat het is ontworpen met een hoge schaalbaarheid, wordt verwacht dat veel DApps (gedistribueerde applicaties) zullen worden ontwikkeld en gebruikt door de introductie van smart contract-technologie die in de toekomst zal worden geïmplementeerd, en verder groei van het ecosysteem en protocol zal worden bereikt.”

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!