Coinbase Pro zal op 18 maart Cardano toevoegen

Het grootste handelsplatform voor cryptocurrency in de VS, Coinbase, heeft aangekondigd dat het op 18 maart Cardano (ADA) aan het Coinbase pro platform toevoegt. De in San Fransisco gevestigde cryptogigant maakte het nieuws gisteren in een blogbericht bekend.

Kort na de aankondiging van Coinbase verwelkomde Charles Hoskinson, de CEO van IOHK, Coinbase in de Cardano familie.

Het is vermeldenswaard dat ADA alleen beschikbaar is op Coinbase Pro en niet op Coinbase.com. De cryptogigant heeft in het blogbericht aangegeven dat het inmiddels al mogelijk is om ADA op Coinbase Pro te storten. Op de website van Coinbase pro zien we dat deze optie is toegevoegd, echter ontbreekt nog het icoontje van ADA.

Cardano

Cardano koers schiet omhoog

Het nieuws had meteen een onmiddellijk positief effect op de Cardano koers. Het handelde op $1,07 voordat de koers met bijna 20% explodeerde tot $1,26. 

De bekende Nederlandse cryptocurrency analist Michaël van de Poppe zei het volgende over de Cardano listing en prijsactie:

“Listing op @CoinbasePro voor Cardano. Dat is geweldig. Eerder vandaag gepost dat $ADA op ondersteuning en ondersteuning stond, aangezien we met 25% zijn gestegen.”

Cardano is de laatste tijd erg populair en steeg in de afgelopen drie maanden met meer dan 300%. Volgens een enquête uitgevoerd door Voyager Digital, is Cardano op dit moment populairder bij investeerders dan Bitcoin.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!