Cardano kan een mainstream cryptocurrency worden, aldus portfolio-expert

Volgens een portfolio-expert van Morningstar, een Amerikaans financiële dienstverlener, zou Cardano (ADA), naast Bitcoin (BTC) en Ethereum (ETH), een mainstream cryptocurrency kunnen worden. De strateeg zei dat de drie cryptocurrencies de “grote drie” reguliere cryptocurrencies zouden kunnen vormen.

Amy Arnott, een op crypto gerichte portfoliostrateeg, gaf vorige week haar mening over cryptoregulering in een interview. Ze benadrukte dat veel cryptocurrencies geen geld genereren, dus het is moeilijk om er een geschikte prijs voor te bepalen. Meer nog, ze had het ook over Ethereum, waarbij ze het volgende aangaf:

“Het feit dat Ether als een utility wordt gebruikt, zou een soort bodemprijs moeten bieden, maar ik weet niet zeker wat dat zou moeten zijn. Veel mensen praten over een netwerkeffect waarbij deze valuta’s waardevoller worden naarmate ze meer worden gebruikt, en er meer onderlinge afhankelijkheden en verbindingen zijn.”

Binance

Nadat ze over Ether had gesproken, legde ze ook uit dat Cardano (ADA) veelbelovende cryptocurrency is:

“Cardano is vergelijkbaar met Ethereum, omdat het een protocol is met veel potentiële technische toepassingen. Er is veel enthousiasme over Cardano, en ook over verschillende stablecoins.”

Ze ging verder met:

“Het interessante dat het afgelopen jaar is gebeurd, is dat institutionele beleggers veel meer bereid zijn cryptocurrencies te adopteren en ze als een investeringsmiddel te beschouwen. Naarmate die trend zich voortzet, zullen we zien dat andere cryptocurrencies meer mainstream worden.”

Arnott verwacht dus dat Cardano één van de beste kanshebbers is om massale adoptie te krijgen, samen met Bitcoin en Ethereum. Hoe denken jullie hier echter over? Laat het ons weten op onze socials!

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!