Dit zijn de belangrijke niveaus voor Cardano en Chainlink, aldus analist

De veelgevolgde Nederlandse cryptocurrency-handelaar Michaël van de Poppe heeft in een recente video de belangrijkste ondersteuningsniveaus voor Cardano (ADA) en Chainlink (LINK) geïdentificeerd.

In een nieuwe video vertelde Michaël zijn 108.000 YouTube-abonnees dat Cardano momenteel zijn ondersteuning boven $1,00 vast weet te houden, maar als dit niveau verloren gaat, kijkt de crypto-analist naar twee andere niveaus waar kopers kunnen hun kans kunnen pakken. Hij zei het volgende:

“Als Cardano dit punt gaat verliezen ($1,00). Nogmaals denk ik niet dat we deze nog een keer gaan halen. Denk ik dat we gaan kijken naar ondersteuning rond de $0,70 en mogelijk rond de $0,82.”

De analist gaf echter ook een bullish scenario voor Cardano af, mits de Ethereum-concurrent erin slaagt tussen het bereik van $1,00 en $1,15 te blijven:

“Aan de positieve kant maken we nog steeds lagere toppen. Dus om dat momentum te doorbreken, moet Cardano natuurlijk omdraaien en boven $1,48 breken. Maar als het $1,31 breekt of test, is dat het eerste niveau. Als het bullish wil worden, test dan eerst $1,31, bij voorkeur alleen een minimale consolidatie.”

Binance

Hij ging verder met:

“Als we opnieuw afwijzen voor $1,31 en terugkomen in de richting van deze groene zone, kun je zien dat we gewoon omvallen, en de kans dat we deze niveaus rond $0,70 tot $0,90 gaan testen, neemt dan aanzienlijk toe.”

Kijkend naar Chainlink, gaf Michaël aan dat het gedecentraliseerde oracle-netwerk mogelijk de laatste fase van zijn crash op zijn Bitcoin-paar (LINK/BTC) doormaakt. De cryptohandelaar benadrukte dat LINK/BTC momenteel rond de ondersteuning van 0,00045 BTC of 45.000 satoshis zweeft, ter waarde van ongeveer $15 op het moment van schrijven. Als het paar zijn onmiddellijke steun doorbreekt, ziet hij LINK/BTC dalen tot 0,0004 BTC. Hij zei het volgende:

“Wat wil je nu zien met Chainlink? Je wilt zien dat het 49.000 sats terugwint. Als het dat doet, is de kans groot dat we hier weer teruggaan naar dit hoge bereik (57.000 sats), consolideren naar 49.000 [satoshi’s] en dan begint de nieuwe uptrend.”

Mocht Chainlink het script volgen, dan denkt Michaël dat het kan stijgen tot 0,00075 BTC, wat een potentiële stijging van meer dan 60% betekent ten opzichte van de huidige prijs van 0,00047 BTC.

Verdien uw eerste Bitcoin. Meld u aan en ontvang een bonus van $12. Een verwijzingsbonus tot $3.000!