Tether

Binance verbrandt bijna $400 miljoen aan Binance Coin (BNB)

De grote cryptocurrency-beurs Binance heeft afgelopen weekend zijn 16e kwartaallijkse verbranding van Binance Coin (BNB) uitgevoerd, waarbij meer dan $390 miljoen aan BNB uit de circulatie werd gehaald.

De beurs meldde gisteren dat het 1.296.728 BNB-tokens had vernietigd. De beurs meldde dat het nogmaals 5.163 BNB had vernietigd via het Pioneer Burn Program – een stimulans die tot doel heeft gebruikers te helpen die tokens hebben verloren door oprecht verkeerde transacties naar smart contracts.

Binance dekt de verliezen en geeft de tokens onder specifieke omstandigheden terug aan gebruikers. Dit aantal wordt vervolgens door de beurs afgetrokken van de driemaandelijkse burn-totalen.

Binance

Het is ook vermeldenswaard dat het niet langer mogelijk is om de burn te reverse-engineeren en de winst van het bedrijf te berekenen, omdat Binance is overgestapt op een nieuw verbrandingsschema.

De laatste verbranding is de op één na grootste in de geschiedenis van Binance Coin qua fiat-waarde, met maar liefst $600 miljoen aan BNB die in maart werd vernietigd.

Ondanks de omvang van de verbranding lijkt het evenement weinig invloed te hebben gehad op de BNB koers, waarbij de prijs in het weekend zijwaarts bleef bewegen. Op het moment van schrijven is de munt zelfs wat gedaald in fiat-waarde naar een koers van $298.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN