Deze vijf cryptocurrencies hebben (waarschijnlijk) hun bodem bereikt, aldus Michaël van de Poppe

De bekende en veelgevolgde cryptocurrency-analist Michaël van de Poppe heeft eerder deze week weer zijn rondje in de altcoinmarkt gemaakt. Tijdens zijn analyses op aanvraag identificeerde de analist vijf cryptocurrencies die hun bodem lijken te hebben bereikt.

De cryptohandelaar begon zijn lijst met de vrij onbekende cryptocurrency Skale (SKL), een blockchain-netwerk waarmee ontwikkelaars gedecentraliseerde ketens kunnen creëren en leveren die volledig compatibel zijn met Ethereum. Hij gaf het volgende aan over de cryptocurrency:

“Deze consolideert nog steeds op het niveau van vóór de rally. Een geweldige om in te stappen rond deze zones.”

De volgende cryptocurrency die Van de Poppe behandelde is de blockchain-schaaloplossing Polygon (MATIC), die volgens hem klaar is voor een sterke stijging na het aanraken van kritieke ondersteuning van $0,97:

“Deze is hetzelfde als SKL. Op zware steun, waardoor het waarschijnlijk lijkt dat het dieptepunt relatief snel is bereikt en klaar is voor een relief rally. $1,35 en $1,60 zijn dan de volgende [targets].”

Binance

De derde altcoin is het hybride blockchainplatform ICON (ICX). Michaél gaf aan dat de cryptocurrency zich opmaakt om een ​​hoger dieptepunt neer te zetten op zijn Bitcoin-paar (ICX/BTC) op 0,000025, na een rally van een belangrijk ondersteuningsniveau. Volgens de analist zou een bullish hogere low-setup de trigger kunnen zijn die het paar naar 0,000041 doet stijgen, wat neerkomt op een potentiële stijging van 64%:

“Deze gaat tot nu toe erg goed.”

De vierde cryptocurrency waar van Van de Poppe erg positief over is, is de bekende blockchain Zilliqa (ZIL). De handelaar gaf aan dat hij verwacht dat ZIL opnieuw kritische steun zal krijgen op $0,06 voordat het een rally van 233% zal realiseren naar zijn target van $0,20:

“Het USD-paar consolideert hier gewoon, net als de meeste markten. Terug naar pre-rally niveaus, 75% gedaald. Ik denk dat we dicht bij een bodem zijn, aangezien de rente bijna nul is. Breken we $0,09, dan is $0,135-0,145 aan de beurt.”

De laatste cryptocurrency die de analist analyseerde is Fantom (FTM), een netwerk van op maat gemaakte blockchains dat tot doel heeft slimme steden van stroom te voorzien. Van de Poppe merkt op dat Fantom is teruggekaatst van zware steun op 0,000006 op zijn Bitcoin-paar (FTM/BTC), en het paar moet nu zijn onmiddellijke weerstand uitschakelen om een ​​sterke rally te ontketenen:

“Vast in een bereik. Aandachtspunten zijn heel duidelijk en het doorbreken van de bovenste weerstand rond 780 sats zou deze zwaar moeten opdrijven.”

Hebben jullie één of meerdere van de bovengenoemde cryptocurrencies? Laat het ons weten op onze socials!

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!