Bitcoin

Analist denkt dat Elon Musk-tweet een trendomkering kan betekenen

In een nieuwe tweet ging de veelgevolgde crypto-handelaar en analist Alex Krüger dieper in op de bewering van Elon Musk, CEO van Tesla, dat de fabrikant van elektrische auto’s wederom BTC als betaalmiddel zou kunnen gaan accepteren, zodra ten minste 50% van de energie die wordt gebruikt bij het minen van Bitcoin “schoon” is.

Volgens Krüger kunnen de woorden van Musk een signaal zijn dat de trend in BTC aan het verschuiven is en een indicatie zijn dat de recente prijsdaling slechts tijdelijk was. Hij zei het volgende:

“Voor het geval je je afvraagt ​​waarom zoveel groen in BTC. Een groot bullish statement vanuit Elon. Het geeft aan dat de oorzaak achter een groot deel van de daling sinds mei van ‘tijdelijke’ aard was. Het zal me verbazen als dit niet ‘de’ trendverandering is.”

De crypto-analist voegde eraan toe dat andere tekenen er tevens op wijzen dat de Bitcoin koers mogelijk een bullish momentum krijgt, zoals de aankondiging door MicroStrategy dat het voor minimaal $400 miljoen aan BTC zal kopen, oplopend tot $1 milard.

Andere bullish factoren volgens Krüger zijn onder meer het te hoge niveau van bearishness op de markten en het optimisme dat voortkomt uit de G7-top.

“Neem dat samen met het aanstaande Saylor-aankondiging, de positieve vibes die afgelopen weekend vanuit de G7 kwamen, en bijna maximale bearishness, en de dingen zien er goed uit.”

Krüger zegt echter dat de verwachte trendverschuiving niet noodzakelijkerwijs betekent dat Bitcoin naar een nieuwe all-time high (ATH) zal stijgen.

“Dit betekent natuurlijk niet dat we teruggaan naar ATH’s, maar laat de verkopers dat denken. Laat ze er maar weer in FOMO’en (angst om iets te missen).”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN