tmnc

TimeCoin (TMCN) met NFT en DeFi, VTuber & Game Player Matching Service

TimeCoinProtocol is het gedecentraliseerde protocol voor de deeleconomie dat tot doel heeft het gebruik van hulpbronnen in de wereld te optimaliseren. Op het TimeCoinProtocol kunnen verschillende applicaties worden gebouwd en uitgevoerd, inclusief applicaties van derden. Het project legt een sterke focus op de Gig Economy en Creator Economy.

Het project heeft een originele cryptovaluta uitgegeven genaamd TimeCoin (TMCN), waarover wordt onderhandeld om te worden genoteerd op grote beurzen zoals Binance, Huobi, BitFinex, Coinbase en OKEX en werd aanvankelijk gefinancierd door een paar investeerders die ongeveer 4 miljoen USD investeerden.

Het project richt zich momenteel op een Gig Economy-applicatie genaamd TimeTicket, Creator Economy-applicaties genaamd GameTomodachi, eSportStars en VTuber Production, NeoRad. TimeTicket heeft meer dan 500.000 gebruikers in Japan en genereert een omzet van enkele miljoenen US dollars. De omzet van TimeTicket is in 3 jaar tijd meer dan 40 keer gegroeid en het is van plan om internationaal uit te breiden.

GameTomodachi is een applicatie voor het matchen van spelers die zich richt op de internationale markt. De applicatie wordt uitgebracht in september 2021. Het is van plan meer dan 30 talen en 1.000+ games te ondersteunen. De belangrijkste focus van het project is de Indiase markt en het heeft plannen om uit te breiden naar andere regio’s.

Influencers in de game-industrie en gamers kunnen tickets verkopen waarmee een koper games kan spelen met of tegen de verkopers. eSportStars is een applicatie voor het beheer van eSports-toernooien die voortdurend wordt geüpgraded. Esports-spelers kunnen communiceren en spelen met of tegen fans.

NeoRad Production is een VTuber-beheerservice die zich richt op de wereldmarkt. NeoRad heeft verschillende VTubers ondersteund die game-, anime- en songgerelateerde streamingvideo’s uitvoeren. Shirahari Uni was de eerste VTuber.

Het project vereist verdere ontwikkeling, inclusief de implementatie van DeFi- en NFT-functionaliteiten op het TimeCoinProtocol voor deze applicaties en VTuber-productie, en ook nieuwe fondsen om de ontwikkeling en marketingkosten te ondersteunen. Het project is van plan om een ​​NFT-marktplaats te creëren waar onze VTubers en andere makers in de wereld NFT-items kunnen verhandelen.

Het project kan een innovatief DeFi-systeem bieden dat Creator Sponsor Staking (CSS) wordt genoemd, samen met de NFT-marktplaats. Fans kunnen hun TimeCoin-bezit verhogen met 12% na 6 maanden staking en 24% na 12 maanden staking . Het verhoogde deel wordt 50/50 verdeeld tussen de fans en de makers. In ruil voor sponsoring bieden makers lidmaatschappen exclusieve services, digitale NFT-items, services en kortingsbonnen.

De CEO van TimeTicket GmbH, Masato Kakamu, legde het volgende uit in een recente AMA:

“We willen een plek creëren waar professionele spelers, makers en fans gemakkelijk geld kunnen verdienen, wat hen ook helpt om beter met hun fans om te gaan. Om de GameTomodachi- en eSportStars-service uit te breiden, willen we ook eSports-gokken aanbieden. We bieden eSports-mining voor deelnemers om TimeCoin te verdienen. Hoe meer TimeCoin-deelnemers bezitten, hoe betere service ze kunnen krijgen.”

Om deze reden is de beslissing genomen om de token-verkoop buiten de markt te lanceren om de implementatie van DeFi- en NFT-functionaliteiten in onze dApps- en NFT-marktplaats mogelijk te maken, zodat fans makers zoals eSports-spelers, streamers, VTubers, enz. Hierdoor kunnen zowel makers als fans extra tokens ontvangen, evenals in-game items, kunst en anime-personages die worden verhandeld met NFT’s. Investeerders van TMCN kunnen extra inkomsten verdienen door ook makers te ondersteunen.

Van de in totaal 100.000.000 bestaande TMCN-tokens worden tijdens de speciale token-verkopen 10.000.000 tokens verkocht met meer dan 90% korting op de huidige marktwaarde. Er zijn al enkele miljoenen dollars aan TimeCoin(TMCN) verkocht en er is een beperkt aantal tokens beschikbaar voor de verkoop.

Het zal mogelijk zijn om TimeCoin in BTC, USDT of ETH te kopen via de TimeCoinProtocol.com/sale-pagina, waar het ook mogelijk is om de tabel met de token-releaseperiodes te raadplegen. Om TMCN te kopen, wordt een belegger STERK AANBEVOLEN om een privéportemonnee zoals MetaMask voor te bereiden. (Een belegger wordt NIET aanbevolen om TMCN te kopen met een crypto-uitwisselingsaccount.)

Abonneer u op het TimeCoinProtocol Telegram om TMCN Free Rewards te verdienen en TMCN te kopen.

Disclaimer: Dit is een gesponsord artikel. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN