Cardano

Cardano koers kan stijgen naar $10 in de huidige cyclus, aldus analist

De bekende cryptocurrency-analist Benjamin Cowen heeft in een recent interview op het bekende YouTube-kanaal Altcoin Daily zijn inzichten gedeeld over de prijsactie van Cardano (ADA).

Cowen merkte op dat, hoewel men over het algemeen verwacht dat een altcoin in zijn USD-waarde zal stijgen tijdens een bullmarkt, het cruciaal is om op te merken of het actief beter presteert dan Bitcoin (BTC):

“Als een altcoin niet beter kan presteren dan Bitcoin, dan heeft het geen zin om hem vast te houden. Kan ADA het beter doen? ADA zal Bitcoin overtreffen in een bullmarkt.”

ProBit

Cowen ging verder met aangeven dat het smart contract-platform binnen de huidige markt met meer dan 500% kan stijgen, ten opzichte van de huidige koers van $1,64, in de huidige cyclus:

“Terugkomend op ADA, ik zie dit als een spel voor de lange termijn. Nu is het kopen van ADA voor $1,37 veel riskanter dan het kopen voor $0,02 … maar in het grote geheel van de cyclus denk ik dat ADA nog een weg te gaan heeft. Ik denk niet dat 1,37 de top van de marktcyclus is. Marktcyclustoppen zien er niet zo uit.

Ik denk dat in het grote schema van de marktcyclus, ik denk dat het veel hoger zal gaan dan waar het nu is. Als ik daar een cijfer aan vast zou moeten hangen, zou ik zeggen dat ergens tussen de $5 en $10 ligt, mijn gok … Als ik het mis heb omdat het hoger gaat dan $10, is dat iets waarvan ik het niet erg vind dat ik het mis heb.”

Hoewel Cowen verwacht verder dat de Cardano koers zal blijven stijgen ten opzichte van de USD, vooral nadat de huidige Ethereum-rally wat stoom verliest. Hij gaf echter ook aan dat het een wilde rit zal zijn:

“Ik kan je ook vertellen dat als we daarheen gaan, het een gekke reis zal worden en we zullen niet meteen naar die niveaus gaan. We zullen waarschijnlijk onderweg een aantal grote terugvallen krijgen en de manier waarop we dat bekijken, is dat Ethereum in de afgelopen cyclus ook behoorlijk grote terugval had … Ik denk dat het die niveaus kan halen, maar het zal zeker geen gemakkelijke rit worden.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN