Meer dan 45 miljard vergrendeld op de Binance Smart Chain

De Binance Smart Chain (BSC) is flink aan het groeien. Het aantal digitale activa dat is vergrendeld op de BSC heeft maar liefst de $45.230 miljard bereikt. Bovendien is er op dit moment in totaal 25,118 miljoen Binance Coin (BNB) ter waarde van $15,598 miljard vergrendeld op de BSC. Dit volgens gegevens van DeFiStation.io:

Binance Smart Chain

De Binance Smart Chain is inmiddels één van de meest gerespecteerde blockchain-netwerken in de branche en wordt gebruikt voor blockchain-applicaties en het maken van nieuwe digitale activa. Het netwerk staat bekend om zijn hoge transactiesnelheid en veelzijdigheid in termen van de applicaties die erop worden gebouwd.

Gaat de Binance Smart Chain Ethereum inhalen?

Vermeldenswaard is dat de totale vergrendelde waarde op de BSC begin februari $1,13 miljard was en in slechts 90 dagen tijd met meer dan 37 keer is gegroeid. De Binance Smart Chain is maandelijks met circa $15 miljoen gestegen en is goed op weg om Ethereum in te halen. Cijfers van DeFiPulse laten zien dat het aantal digitale activa dat is vergrendeld op Ethereum op dit moment $68.690 miljard is.

Top 10 projecten op de BSC

Van de $44,25 miljard aan totale waarde die op de Binance Smart Chain is vergrendeld, neemt Venus de leiding met $10,33 miljard aan digitale activa die op het platform zijn vergrendeld. Venus is een protocol voor het uitlenen van digitale activa. We hebben de top 10 projecten op de BSC in termen van totale vergrendelde waarde op een rijtje gezet:

  1. Venus – $10,33 miljard
  2. PancakeSwap- $9,33 miljard
  3. PancakeBunny – $7,38 miljard
  4. Belt Finance – $3,23 miljard
  5. MDEX – $2,53 miljard
  6. Ellipses Finance – $2,35 miljard
  7. AutoFarm – $1,60 miljard
  8. Value DeFi – $926 miljoen
  9. Nerve Finance- $603 miljoen
  10. Beefy Finance – $475 miljoen

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!