Ethereum

Ethereum koers bereikt nieuw hoogtepunt van $2.954

De Ethereum (ETH) koers is sinds 26 april aan een flinke rally begonnen en voor het eerst in de geschiedenis wist de Ethereum koers de $2.954 te bereiken. Analisten zijn optimistisch over de Ethereum koersstijging en voorspellen dat deze in de nabije toekomst zal aanhouden.

De Ethereum koers beweegt op het moment van schrijven rond de $2.870. We hebben te maken met een kleine retracement, terwijl Ethereum kracht verzameld om voor het eerst in de geschiedenis de belangrijkste mijlpaal van $3.000 te overschrijden.

Crypto-analist Josh Rager benadrukte de prestatie van Ethereum en gaf aan dat “de vorige bullmarkt eruitziet als een babypomp vergeleken met die van nu”. Hij plaatste de onderstaande grafiek en zei:

“$ETH maandelijkse grafiek: zeven opeenvolgende groene maanden op rij, de Ethereum koers is met meer dan 764% gestegen in dat tijdsbestek. De vorige bullmarkt ziet eruit als een babypomp vergeleken met nu.”

Ethereum koers

Verder benoemde de oprichter en CEO van CoinStats, Narek Gevorgyan, waarom hij op dit moment zo optimistisch is over Ethereum. Hij zei dat de fundamentals van ETH veel sterker zijn dan die van Bitcoin in 2017. Volgens Narek komt dit door:

  1. #DeFi explosie
  2. #NFTs hype
  3. “Ultra sound money” -verhaal
  4. Meest gebruikte blockchain ter wereld
  5. Meer dan 50 projecten in de top 100 cryptovaluta op basis van marktkapitalisatie die zijn gebouwd op Ethereum.

Hij voegde er verder nog het volgende aan toe: “Je gelooft het misschien niet, maar dit is ECHT nog maar het begin”. Bovendien beweerde hij dat “ETH op dit moment net als BTC is in 2017 toen het $3.000 bedroeg”.

Ethereum wordt steeds populairder bij grote instellingen

De institutionele interesse vraag naar Ethereum is flink aan het toenemen. Volgens een onderzoeksbedrijf houdt de piek in de institutionele vraag naar Ethereum direct verband met de aanstaande London hard fork en een nieuw op Ethereum gebaseerd financieel product dat in Canada wordt gelanceerd.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN