Binance Amerikaanse burgers

Binance.US weet oud hoofd OCC Brian Brooks aan te trekken als CEO

Brian Brooks, het voormalige hoofd van de Amerikaanse Office of Comptroller of Currency onder de Trump-administratie, zou de functie van CEO van Binance.US overnemen, volgens de laatste aankondiging van het bedrijf. Brooks zou Catherine Coley vervangen die de Amerikaanse dochteronderneming van de grootste cryptocurrency-beurs geleid heeft sinds de lancering een paar jaar geleden.

Brooks werd ook liefkozend “CryptoComptroller” genoemd vanwege zijn progressieve houding ten opzichte van digitale activa. Vóór de benoeming van Brooks nam Binance ook twee voormalige top FATF-toezichthouders aan als haar nalevings- en regelgevingsadviseurs.

ProBit

Binance wordt gerekend tot de grootste crypto-beurs op basis van handelsvolume, maar vanwege regelgevende beperkingen moest het stoppen met het aanbieden van directe diensten aan klanten, wat leidde tot de oprichting van Binance.US, de zelfstandige dochteronderneming van de crypto-beurs gericht op het verzorgen van de behoeften van Amerikaanse klanten. Deze Amerikaanse tak van Binance blijkt echter nog niet zo succesvol te zijn als de internationale tak van de beurs.

De Amerikaanse cryptovoorschriften zijn geëvolueerd, maar het wordt nog steeds als vrij complex beschouwd, omdat verschillende regio’s verschillende regels hebben die bijdragen aan de kopzorgen van buitenlandse beurzen zoals Binance. Onlangs kwam de beurs ook onder CFTC-onderzoek voor het aanbieden van hefboomwerking aan Amerikaanse klanten.

Het succes van Coinbase en de daaropvolgende openbare notering op Nasdaq zou ook een belangrijke reden kunnen zijn om uit te breiden in de VS. Binance is behoorlijk populair in de regio Azië-Pacific, maar heeft ook tot doel de Amerikaanse markt te domineren. Het hoopt met dan ook deze doelstelling te kunnen bereiken met de nieuwe aanwinsten.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN