DeFi-markt

Aantal cryptocurrency opgesloten in Compound (COMP) bereikt mijlpaal van $10 miljard

Het uitleenplatform van Compound (COMP) Finance is het eerste DeFi-protocol geworden dat meer dan $10 miljard aan totale waarde heeft vergrendeld. Dit hoogtepunt van Compound werd gedeeld door het team van DeFi Pulse via de volgende tweet.

ProBit

Op het moment van schrijven is in totaal $10,06 miljard vergrendeld in Compound (COMP) Finance. De helft van deze waarde bestaat uit 2,4 miljoen ETH, ter waarde van circa $5.100 miljard, met de huidige prijs van $2.145 dollar.

Compound

DeFi industrie blijft groeien

Bovendien heeft ook de totale DeFi markt een nieuw hoogtepunt bereikt. Zo tonen de laatste cijfers aan dat de hoeveelheid cryptocurrency die is vergrendeld in smart DeFi projecten de $52 miljard heeft gepasseerd.

Terwijl de DeFi-industrie blijft groeien, heeft de CEO van Shopify, Tobi Lutke, aangegeven dat hij geïnteresseerd is in hoe het bedrijf het gebruik van DeFi het beste voor zijn gebruikers zou kunnen inzetten. Daarnaast heeft de bekende crypto-YouTuber Nicholas Merten, ook wel bekend als DataDash, onlangs een lijst met DeFi projecten naar buiten gebracht, waarvan hij denkt dat deze flink zullen stijgen.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN