Altcoins

Deze zes altcoins moet je in de gaten houden, aldus DataDash

De bekende crypto-YouTuber Nicholas Merten, ook wel bekend als DataDash, heeft onlangs een lijst met DeFi projecten naar buiten gebracht, waarvan hij denkt dat deze flink zullen stijgen. Volgens Merten is de DeFi-sector zich aan het voorbereiden om flink in waarde te stijgen.

In een nieuwe YouTube video over de DeFi-sector suggereert Merten dat we binnenkort een DeFi-supercycle krijgen. Hij houdt daarom de volgende zes DeFi-projecten in de gaten en deelde deze met zijn meer dan 400.000 YouTube-abonnees.

dHedge DAO (DHT)

De eerste altcoin die Merten in de gaten houdt is het derivatenproject dHedge DAO (DHT). Alhoewel hij niet erg optimistisch is op veel van de crypto-derivatenplatforms, is hij dit wel over DHT. Merten is zelf een gebruiker van het platform en heeft ook in dit project geïnvesteerd.

ProBit

“Derivaten zijn een brede korf van verschillende activa. Het zijn optiecontracten, futurescontracten, allerlei verschillende manieren waarop je blootstelling kunt krijgen aan bepaalde activaklassen of indexen via derivaten of synthetische activa. En dHedge doet iets heel gaafs … ze zijn gebouwd bovenop het Synthetix (SNX) -protocol en, om je de pitch van één zin te geven, stellen ze iedereen in staat om een ​​hedgefonds te worden en andere deelnemers in staat te stellen te investeren en in feite alle transacties te kopiëren. fonds… Het is een buitengewoon krachtig idee. “

SushiSwap en Uniswap

De altcoins die Merten ook op zijn lijst heeft zijn de gedecentraliseerde beurzen (DEX) SushiSwap (SUSHI) en Uniswap (UNI). Hoewel Merten alleen persoonlijk in Uniswap heeft geïnvesteerd, gaf hij aan dat beide tokens er technisch interessant uitzien. 

Yearn Finance

Verder zei Merten dat hij geïnteresseerd is in het yield farming protocol yearn.finance en dan vooral tegen het Bitcoin paar: (YFI / BTC).

“Ik geef echt niet om yield farming, maar yearn.finance en yield farming in het algemeen zijn toneelstukken waar de markt naar kijkt en ze zijn een onderdeel en onderdeel van DeFi… Dit is geen fundamenteel spel voor mij. Het is hier puur een technische opzet. Hoe langer de basis, hoe groter de uitbraak, en in DeFi is vier maanden zijwaartse consolidatie echt interessant voor mij. “

1inch

Op de vijfde plaats had Merten DEX-aggregator 1inch staan. De snel opgekomen en inmiddels bekende gedecentraliseerde beurs 1inch heeft bovendien onlangs een rebranding aangekondigd en een nieuwe website gelanceerd. Het heeft aangekondigd dat het zijn naam van 1inch Exchange naar 1inch Network heeft veranderd.

1inch lost niet alleen veel van de problemen op die DEX’s teisteren, zoals gasinefficiëntie en liquiditeitsproblemen, maar ook de grafiek lijkt de laatste tijd bullish. 

Warp Finance

De laatste altcoin die Merten in het vizier heeft, is micro-cap Warp Finance (WARP / BTC). Merten is een adviseur van het project.

Bekijk de hele video hieronder:

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN