Cardano koers zal binnenkort de $8 bereiken, aldus Brian Armstrong

Cryptocurrency-analist en influencer Ben Armstrong verwacht dat de Cardano koers de komende zes maanden door zal blijven stijgen. Armstrong ging verder met voorspellen dat Cardano (ADA) op 31 oktober de $8,00 zal bereiken. Hij gaf verder aan dat op investeerders op dat moment hun winst zullen gaan nemen:

“Aan het einde van, weet je, de altcoin-cyclus, denk ik dat het rond Halloween zal zijn, zie ik Cardano $8 bereiken. Ik zie dat veel mensen willen dat het op $10 komt. En ik denk dat mensen tussen de $8 en $9 winst zullen gaan nemen – en dat zal een beetje het einde zijn.”

Op het moment van schrijven handelt Cardano op $1,23 en zou het met meer dan 700% moeten waarderen om een ​​koersdoel van $10 te bereiken. Armstrong gelooft echter dat de Cardano koers “nog lang zal bestaan”, naarmate de acceptatie groeit:

“We zien nu dat sommige instellingen naar Cardano kijken. En ik denk dat daar een reden voor is. Ze begrijpen het iets voor op de lange termijn is, de langzame roadmap.”

ProBit

De cryptocurrency-influencer en analist voegde eraan toe dat hij gelooft dat de aanstaande beursgang (IPO) van Coinbase bullish is voor cryptocurrencies in het algemeen en natuurlijk in het specifiek voor Bitcoin.

“Ik geloof dat de beursintroductie van Coinbase veel positieve manipulatie met zich meebrengt, omdat dit gunstig is voor Coinbase. Als je naar de waardering van Coinbase kijkt, is deze direct gekoppeld aan de prijs van Bitcoin.

Er zijn veel mensen in crypto met veel geld. En veel van die mensen zijn aan Coinbase gebonden. We weten dat Coinbase een paar jaar geleden aan washtrading deed. Daar hebben ze gewoon een hoge boete voor gekregen. Dus we weten dat ze zich hier niet goed genoeg voor voelen.”

Hij sloot af met:

“Nu zouden ze het natuurlijk waarschijnlijk een beetje beter kunnen verbergen. Ik denk dat we zullen zien … het zal gunstig zijn voor iedereen, inclusief Coinbase, als de prijs van Bitcoin hoger is op de dag van de IPO, die 14 april is.”

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!