Cardano koers

Lark Davis bespreekt de drie meest gegeven kritieken op Cardano

Het bekende blockchain-project Cardano (ADA) staat momenteel op de 5e positie op CoinMarketCap en heeft een marktkapitalisatie van bijna $39 miljard. Het is echter zo dat veel mensen in de cryptocurrency-markt de hype omtrent het project niet terecht vinden. Nu heeft de bekende cryptocurrency-analist Lark Davis echter de drie meest voorkomende kritieken besproken over het project.

Kritiek nr. 1: “Cardano is overgewaardeerd”

Hij begon zijn video met te bespreken of de waarde van Cardano op dit moment een reële waarde is voor de munt. Hij zei het volgende hierover:

“De belangrijkste use-case voor Cardano op dit moment is staking … Ik denk dat als we hier eerlijk willen zijn, de huidige prijs van Cardano behoorlijk hoog is vanwege de hype versus de feitelijke vraag naar het token op basis van nut en noodzaak door ontwikkelaars en gebruikers.”

Hij ging verder met:

“De fundamentele economie die de vraag in de toekomst zal stimuleren, is er nu echt niet. En kijk, hier is eigenlijk niets mis of abnormaals aan. Dit is vrij normaal om te zien. We zien het heel vaak gebeuren met verschillende activa, waarbij een activaprijs veel hoger zal pompen dan de waarde ervan zou moeten worden gebaseerd op waar het zich momenteel bevindt, simpelweg op de rug van sterk enthousiasme van supporters en natuurlijk toekomstige koersvoorspellingen.”

Hij sloot zijn betoog af met aan te geven dat dit niet wil zeggen dat hij denkt dat de munt in waarde zal gaan dalen:

“En alleen omdat Cardano nu overgewaardeerd is, wil nog niet zeggen dat de prijs dramatisch zal dalen of zoiets. In feite zal waarschijnlijk het tegenovergestelde gebeuren. Hoe hoger de marktkapitalisatie, hoe serieuzer een investering is in de ogen van veel beleggers, waardoor de marktkapitalisatie nog hoger en serieuzer wordt.”

Kritiek 2: “Er is nog niets gebouwd op Cardano”

Kritiek nummer twee die hij behandeld is dat er vaak gezegd wordt dat er nog niets gebouwd is op de blockchain van Cardano. Hij ging hier dieper op in door het volgende te stellen:

“Ten eerste is het technisch gezien niet waar … aangezien er op dit moment eigenlijk een paar dingen op Cardano zijn gebouwd, maar realistisch gezien is er op dit moment geen ecosysteem om over te spreken voor Cardano. Dus deze kritiek is eigenlijk waar, maar het is naar mijn mening ook een ongelooflijk oneerlijke kritiek op Cardano, omdat het moeilijk is om een ​​ecosysteem te hebben als er geen smart contract-functionaliteit is.”

ProBit

Hij ging verder met:

“Smart contracts komen eraan. Het testnet komt eind april uit. Smart contracts zijn dan gepland om rond augustus op het mainnet te verschijnen … ik denk dat we in het eerste kwartaal van volgend jaar op zijn minst enkele tientallen aanmeldingen zullen hebben.”

Kritiek nr. 3: “Cardano ontwikkelt zich te traag”

Het laatste punt dat hij bespreekt is dat het project zich te langzaam ontwikkelt. Hij zei hier het volgende over:

“Cardano beweegt heel erg langzaam, vooral voor een cryptoproject … Sinds de lancering van Cardano zijn er ook veel andere blockchains gelanceerd … Ik begrijp waarom … ze de puur herziene academische benadering gebruiken. Ze willen alles vanaf het begin goed doen. Ze willen de best mogelijke blockchain bouwen.”

Hij ging verder met:

“Nu, om eerlijk te zijn, Cardona heeft een enorme, zeer enthousiaste gemeenschap; dus dat is een grote groep gebruikers die klaar en bereid zijn om applicaties op Cardano te gebruiken vanaf de eerste dag dat smart contracts worden gelanceerd … Als Cardano zo’n ecosysteem kan leveren dat mensen geld oplevert, zullen gebruikers komen, zullen ontwikkelaars komen.”

Hij sloot af met:

“Persoonlijk denk ik dat Cardano dit jaar zal bewijzen dat de haters ongelijk hebben en dat ze een krachtige en interessante blockchain zullen leveren die een grote rol zal spelen in het cryptocurrency-ecosysteem.”

Hoe denken jullie over Cardano? Delen jullie de mening van Lark Davis? Laat het ons weten op onze socials!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN