Polkadot koers op weg naar een nieuwe all time high

De Polkadot (DOT) koers heeft vanaf begin dit jaar een stijging van meer dan 450% gezien en op 21 februari bereikte DOT een nieuw hoogtepunt van $42,28. In de afgelopen maand heeft DOT grotendeels tussen de $30 en $38 dollar bewogen, maar we lijken nu langzamerhand in de buurt te komen van de all time high. Op het moment van schrijven beweegt de Polkadot koers rond de $37 dollar.

Polkadot, die streeft naar blockchain interoperabiliteit, is in korte tijd uitgegroeid tot de zesde grootste cryptocurrency qua marktkapitalisatie. DOT houdt XRP, dat op de zevende plaats staat, nog ruim achter zich. 

ProBit

Polkadot koers moet $35 zone behouden

We vroegen Daan van Benelux Crypto  (klik hier voor zijn Telegram kanaal) over zijn visie op de Polkadot Koers. Hij zei het volgende:

“De afgelopen dagen heeft de Polkadot koers weer een stevige movie richting de 40 dollar gemaakt, echter zijn we er niet doorheen gebroken. We zien nu dat op de zone waar we bewegen we drie supportgebieden hebben namelijk: de trendline waar we nu op bewegen, de MA-200 lijn en de fib 0.382 (wat samenvalt met de psychologische level van $35 dollar).”

Hij voegde er nog het volgende aan toe:

“De RSI begint er ook positief uit te zien en houden we dan ook in de gaten voor een mogelijke trend. De Mac-d heeft echter wel een bearish cross gemaakt en we bevinden ons dan ook in de bearish zone, maar als we dit afwegen tegen de rest van de signalen zijn we nog steeds wel bullish voor de short-term. Zolang de $35 dollar zone het houdt, verwachten we op korte termijn een nieuwe all time high voor Polkadot!”

Polkadot koers

Bron: Tradingview

Instituties investeren in DOT

Ook blijkt dat steeds meer financiele giganten in Polkadot investeren. Volgens een eerder artikel die we schreven investeren financiële titanen Goldman Sachs, JP Morgan, UBS en beursvennootschap ICAP allemaal in een exchange-traded product (ETP) dat is gekoppeld aan Polkadot’s eigen cryptocurrency.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!