Polkadot nieuws

Polkadot koers bereikt nieuw hoogtepunt, kan het hoger?

De Polkadot (DOT) koers is sinds het begin van het jaar meer dan verviervoudigd en blijft keer op keer nieuwe hoogtepunten bereiken. DOT werd begin dit jaar voor ongeveer circa $8 dollar verhandeld en bereikte gisteren een nieuw hoogtepunt van $42,28.

Midden januari steeg de Polkadot koers naar $10 dollar, maar ondervond sterke weerstand om dit prijsniveau te doorbreken. Zelfs na het doorbreken van de $10 dollar, bewoog de prijs tot begin februari rond de $18 dollar. In februari was het dan eindelijk zover en doorbrak DOT weerstand na weerstand. De prijs doorbrak op 8 februari de $20 dollar en op 18 februari $30 dollar.

In de afgelopen 48 uur is de Polkadot koers gestegen van circa $30,50 tot boven $42 dollar. Polkadot is nu het op vier na grootste project op basis van marktkapitalisatie en beweegt op het moment van schrijven rond de $40 dollar.

Wat kunnen we van de Polkadot koers verwachten?

De analisten van CryptoCoinTalk gaven onlangs hun visie op de Polkadot koers. CryptoCoinTalk deelde de onderstaande grafiek en zei:

“DOT sloot boven het belangrijke 58445 sats niveau, faalde aanvankelijk, maar vond steun en maakte weer een hoger dieptepunt. Na het succesvol heroveren van het 58445 sats niveau, ging het met 27% omhoog. We zijn momenteel in prijsontdekking, the sky is the limit.”

Polkadot

In gesprek met CryptoCoinTalk vroegen we de analisten om hun koersvoorspelling en ze zeiden het volgende:

“100000 sats, lijkt ons niet onrealistisch.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN