CryptoKitties Flow

CryptoKitties wint weer aan populariteit

Non-fungible tokens (NFT’s) worden steeds populairder en dit heeft het welbekende NFT-project CryptoKitties ook gemerkt. Zo toont de laatste data van The Block Research aan dat er een duidelijke toename te zien is op het platform van CryptoKitties, het langlopende verzamelobjectspel dat is gebouwd op de Ethereum-blockchain.

De verzamelobjecten van CryptoKitties waren één van de eerste voorbeelden van non-fungible tokens, dat in 2017 enorm aan populariteit won. Het werd zelfs zo populair dat het ervoor zorgde dat het Ethereum-netwerk overbelast werd in 2017.

De unieke informatie van een non-fungible token, zoals een CryptoKitty, wordt opgeslagen in een smart contract en onveranderlijk vastgelegd op de blockchain van de token. In het geval van CryptoKitties is dit Ethereum, een ERC-721 token.

Hoewel de toename in gebruikers natuurlijk opmerkelijk is, komt het nog lang niet in de buurt van de explosie die het project in 2017 kende. Wekelijkse gegevens geven echter wel aan dat CryptoKitties nu meer wordt gebruikt dan sinds april 2019.

Zoals hierboven te zien is, is de gehele NFT-markt de afgelopen tijd weer flink gestegen. De gegevens omtrent de handelsvolumes illustreren ook de toename van de activiteit, die bijna $200 miljoen bereikte in de maand januari.

Zoals gezegd debuteerde CryptoKitties in 2017, en is het het geesteskind van Dapper Labs. Zoals te zien is in de bovenstaande gegevens, werd de NFT-activiteit echter gedomineerd door een ander Dapper-product: NBA Top Shot.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN