Litecoin Nieuws

Grayscale koopt in 30 dagen circa $29 miljoen aan Litecoin

‘S werelds grootste cryptocurrency-vermogensbeheerder, Grayscale, is in de afgelopen 30 dagen flink bezig geweest met het kopen van Litecoin (LTC). Grayscale kocht 178.691 LTC ter waarde van ongeveer $29 miljoen op basis van de huidige Litecoin koers van $165 dollar. 

De aankoop van Grayscale is met een vierkant gemarkeerd in de onderstaande afbeelding en is afkomstig van Bybt.com.

Niet alleen Grayscale lijkt geïnteresseerd te zijn in LTC. Eerder deze week ging Kiss bassist, Gene Simmons, naar Twitter om bekend te maken dat hij ‘een gelukkige investeerder in Litecoin’ was. Simmons waarschuwde zijn volgers echter om hun eigen onderzoek naar LTC te doen.

Wat kunnen we van de Litecoin koers verwachten

Volgens de mannen van CryptoCoinTalk heeft de belangrijke daily support voor Litecoin van $150.63-$156.65 behouden en een prima bounce laten zien. Ze gaven aan dat deze zone ook een prachtig gebied voor een entry was.

“Mocht je nog niet in positie zitten zou je ook prima de reclaim van $177.45 kunnen spelen (zie chart). De kans is groot dat we verdere movement omhoog gaan zien als LTC die reclaim succesvol maken. Eerste serieuze resistance is dan de vorige high rond $236.”

Litecoin

Wat je misschien ook leuk vindt?

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN