Binance Launchpad

70% meer dagelijkse transacties op Binance Smart Chain dan die van Ethereum

De Binance Smart Chain (BSC) kun je omschrijven als een blockchain-netwerk dat ontwikkeld is door Binance en volledig compatibel is met de Ethereum Virtual Machine (EVM). Het doel is om programmeerbaarheid en interoperabiliteit naar de Binance Chain te brengen. Dit is Binance aardig gelukt en de interesse binnen de crypto community in de Binance Smart Chain blijft groeien.

EĆ©n van de grootste redenen waarom de Binance Smart Chain zo populair is geworden, is door de lage kosten en snellere afwikkeling van transacties in vergelijking met de blockchain van Ethereum.

Dagelijkse transacties nu 70% meer dan op Ethereum

Het aantal gebruikers op de Binance Smart Chain blijft iedere dag flink groeien. De cijfers zijn terug te zien in het totale volume van dagelijkse transacties. In de afgelopen week zijn er meer transacties op de BSC gemaakt dan Ethereum. Het hoogtepunt was gisteren toen het netwerk maar liefst 2,48 miljoen transacties zag, in vergelijking met 1,29 miljoen op Ethereum.

Binance Coin bereikt nieuw hoogtepunt

Het is ook vermeldenswaard dat BNB, de exchange-token van Binance, vandaag een nieuw hoogtepunt heeft bereikt van $284 dollar. BNB werd vorige maand nog voor circa $35 dollar verhandeld en is inmiddels met meer dan 800% gestegen. De recentelijke stijging heeft ervoor gezorgd dat BNB voor het eerst de op twee na grootste cryptocurrency op basis van marktkapitalisatie is geworden.

Binance CEO, Changpeng Zhao, zei hier het volgende over:

“BNB maakte niet alleen ATH’s in fiat-termen, het bereikte ook ATH tegen het BTC paar. Van een bescheiden 0,00001 BTC per BNB zijn we de afgelopen 3 en een half jaar 480x gegroeid ten opzichte van BTC.”

Wat je misschien ook leuk vindt?

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook,Ā YouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN