Binance 2.0

Binance lanceert PayPal concurrent, Binance Pay

Binance, de grootste cryptocurrency-beurs ter wereld naar handelsvolume, heeft een bètaversie gelanceerd van een contactloos en grenzeloos cryptobetalingsproduct met de naam Binance Pay. De beurs stelt gebruikers in staat om wereldwijd cryptobetalingen te verzenden en te ontvangen, net als PayPal.

De CEO van het bedrijf, Changpeng Zhao, zei het volgende over de lancering van het nieuwe product:

“Binance Pay is een korfproduct dat we van plan zijn dit jaar behoorlijk wat tijd te besteden aan de ontwikkeling, omdat we denken dat betalingen één van de meest gebruikte functies van crypto zijn.”

Gebruikers kunnen hun Pay-portefeuilles zo instellen dat de portemonnee de valuta van hun voorkeur besteedt. Voorlopig de enige manier om de Binance Pay-portemonnee bij te vullen is door geld over te boeken van de Binance Spot-portemonnee op Binance.

Het is vermeldenswaard dat de Binance Pay-portemonnee en de Binance Card-portemonnee eigenlijk hetzelfde zijn. Dit betekent dat inkomende of uitgaande fondsen worden weergegeven in dezelfde portemonnee op de beurs.

Tijdens de bètafase is Binance Pay beperkt tot een dagelijkse bestedingslimiet van $1.000 en een maximum van 10 transacties binnen 24 uur. Met betrekking tot het ontvangen zijn de limieten $5.000 en 10 transacties voor dezelfde periode.

CZ voegde toe dat het nieuwste bedrijfsinitiatief de adoptie van cryptocurrencies zou moeten vergroten, aangezien handelaren/retailers meer bereid zullen zijn om betalingen voor goederen te ontvangen wanneer ze onmiddellijk in FIAT worden omgezet. Tegelijkertijd kunnen gebruikers rechtstreeks met crypto betalen, aangezien de conversie voor beide partijen naadloos verloopt.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN