Ethereum koers

Ethereum Foundation heeft $1 miljoen toegekend aan staking-projecten

De Ethereum Foundation heeft $1 miljoen toegekend aan gemeenschapsprojecten die stakingfuncties voor Ethereum 2.0 ondersteunen. De stichting kondigde aan dat de $1 miljoen aan financiering verdeeld is over 25 verschillende projecten in 4 verschillende categorieën. Die categorieën omvatten community en onderwijs, nieuwe tooling, data-analyse en visualisatie, en onderzoek.

Opmerkelijke projecten die financiering hebben ontvangen als onderdeel van de uitbetalingen van deze maand, zijn onder meer CoinCashew’s gids voor Ethereum 2.0-staking, Bitfly’s beacon chain explorer, Omni Analytics validator health tracker en een onderzoeksprogramma in het Barcelona Supercomputing Center.

De Beacon Chain van Ethereum 2.0 is in december 2020 live gegaan en veel van de projecten die subsidies hebben ontvangen, zijn al operationeel, echter vinden alle ETH-transacties nog steeds plaats op Ethereum 1.0.

De subsidies werden gecoördineerd door het Ecosystem Support Program van de Ethereum Foundation, dat nog steeds openstaat voor andere onderzoeken.

De subsidies van deze maand zijn in overeenstemming met de gebruikelijke uitbetalingsbedragen van het programma, die variëren van $5.000 voor individuele gebruikers tot meer dan $200.000 voor grotere teams. Opmerkelijke eerdere ontvangers zijn onder meer het DeFi-platform Uniswap ($50.000), de go-client Turbo-Geth ($25.000) en de node-software Ethereum on ARM ($20.000).

Gitcoin, een door de gemeenschap geleid Ethereum-subsidieproject, ondersteunt ook verschillende projecten. Het heeft tot nu toe $11,3 miljoen aan overdrachten mogelijk gemaakt.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN