Bitcoin koers

Bitcoin koers op weg naar $55.000

De gehele cryptomarkt heeft in de afgelopen dagen een flinke stijging gezien. Het recente nieuws dat het bedrijf van Elon Musk, Tesla, besloten heeft om een $1,5 miljard in Bitcoin (BTC) te investeren, heeft Bitcoin en de cryptomarkt op de kaart gezet.

De flinke Bitcoin stijging die na het nieuws van Tesla kwam, was tevens de grootste dagelijkse kaars in de geschiedenis, aldus Visualize Bitcoin. Het account tweette:

“De grootste dagelijkse kaars in de geschiedenis van BTC. Low: $38.058 – High: $46.929.”

Wat de volgende markttrend is zal merendeels afhangen van het feit of Bitcoin dit bullish moment kan vasthouden. Op moment van schrijven handelt BTC rond het bereik van $47.000

Gemakkelijk en snel Bitcoin kopen? Dat kan direct hieronder en betaal over de eerste €1.000 geen handelskosten!

Bitcoin koers op weg naar $55.000

Een analist, met meer dan 40.000 volgers op Twitter, deelde onlangs zijn korte termijn vooruitzichten van Bitcoin. De analist gaf aan dat hij op korte termijn een stijging verwacht naar $55.000. Hij plaatste de onderstaande grafiek en zei:

“Mooi gesloten boven onze range high. Mijn verwachting blijft de komende dagen / weken, stijgen richting 55k.

Bitcoin

Kans op stijging richting $50.000 is groot

We spraken met de analisten van CryptoCoinTalk over hun korte termijn visie op de Bitcoin koers. De analisten zeiden het volgende:

“Bitcoin is na de flinke stijging in een zijwaartse consolidatie terecht gekomen. Dit is in een stijgende trend een bullish fenomeen en daarom ook dat wij naar een long positie kijken. Wanneer de prijs een pullback maakt richting de range low op $45.495, is de kans op een stijging richting de $47.500-$50.000 erg groot.”

Bitcoin koers

Hoe denken jullie hierover? Hebben jullie al een prijsdoel in gedachten? Laat het ons weten op onze socials!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN