Coinbase Nieuws

Coinbase voegt 3 altcoins toe aan zijn institutionele platform

De Amerikaanse crypto-beurs Coinbase heeft aangekondigd dat het ondersteuning heeft toegevoegd voor Elrond, Fantom en NKN op zijn institutionele service. De drie tokens zijn nu verkrijgbaar via Coinbase Custody, een dienst die de fondsen van zijn gebruikers in bewaring neemt en primair gericht is op grotere beleggers.

De exchange is deze maand druk bezig geweest met het toevoegen van ondersteuning voor nieuwe tokens. Vorige week heeft het platform het MTA-token van mStable toegevoegd, evenals ANKR. Daarvoor werden de tokens van Rally en BarnBridge toegevoegd. Alle recente toevoegingen zijn geassocieerd met DeFi.

Naast Coinbase Custody gebruikt de beurs Coinbase Prime om “vermogensbeheerders, bedrijven, hedgefondsen, VC’s, vermogende particulieren, schenkingen, family offices, private vermogensbeheerders en staatsinvesteringsfondsen” aan te trekken.

Heb je nog geen account op Coinbase? Meld je dan aan door hieronder te klikken!

Met een toenemend aantal grote spelers die de crypto-ruimte betreden, lijkt het erop dat de strategie van het bedrijf voornamelijk is om zich te concentreren op het institutionele merk. Vorige week heeft het bedrijf zijn Twitter-pagina “Coinbase Custody” omgedoopt tot “Coinbase Institutional”. Het gaf toen het volgende aan:

“We hebben onze Twitter-handle geüpdate van Coinbase Custody naar Coinbase Institutional. Content voor Coinbase Custody wordt nog steeds hier gedeeld, maar we zullen nu ook nieuws van Coinbase Prime en ander institutioneel nieuws voor Coinbase delen.”

Dat Coinbase druk bezig is om aan de weg te timmeren is duidelijk, echter is het niet alleen beperkt tot de institutionele markt. Zo werd onlangs nog duidelijk dat de beurs besloten heeft om een nieuw systeem, genaamd Asset Hub, te lanceren, waarmee projectontwikkelaars het beoordelingsproces van hun noteringsaanvraag kunnen bekijken en volgen voordat ze op het handelsplatform worden genoteerd. Coinbase verwacht dat deze nieuwe poging het proces voor beide partijen gemakkelijker zal maken.

Bij de aankondiging van de lancering van het nieuwe systeem noemde de beurs het “een open uitnodiging voor uitgevers van activa”. Coinbase gaf verder aan dat zijn deuren openstaan ​​voor elke geloofwaardige cryptocurrency om zich bij zijn platform aan te sluiten. Alleen de cryptocurrencies die de beoordelingsprocedure doorstaan, worden echter aan het platform toegevoegd. Hiermee maakt de beurs duidelijk dat het alleen om munten gaat die voldoen aan het regelgevingsbeleid.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN