Ripple

XRP koers is flink gedaald na Flare airdrop, deze support moeten we in de gaten houden!

Sinds de airdrop van Flare Network, waarbij gebruikers die XRP aanhielden gratis Spark tokens ontvangen, is de XRP koers er flink op achteruit gegaan. In aanloop richting deze airdrop liet de XRP koers zich van zijn goede kant zien. XRP bereikte voor het eerst in 2 jaar een hoogtepunt van $0,80. Het succes was echter van korte duur, want op het moment van schrijven beweegt de XRP koers alweer rond de $0.48.

Een crypto-analist heeft recentelijk aangegeven dat hij verwacht dat de prijs richting $0,45 zal dalen, omdat dit samenvalt met de 61,8% retrace, evenals de 16% -retrace van de bearmarkt van 2015. Hij plaatste de onderstaande grafiek en zei:

“Zoals je op de grafiek kunt zien, bevinden die twee niveaus zich precies boven elkaar, precies op het bereik van $0,45 is. Als dat niveau breekt, denk ik dat XRP een grotere daling zou kunnen ervaren, maar vanaf nu denk ik dat dit het technische prijsniveau is om in de gaten te houden. Al met al denk ik dat dit waarschijnlijk een consolidatie op korte tot middellange termijn zal zijn voordat we weer opwaarts gaan.”

XRP koers

Hij voegde er nog het volgende aan toe:

“Het zien van een XRP rally naar de top en vervolgens mislukken, is een bevestiging dat op korte termijn waarschijnlijk lagere prijzen aan de horizon zullen verschijnen.”

Eerder gaf ook de bekende crypto-analist CryptoMichaël aan dat het belangrijk is dat de XRP koers de $0,45 moet vasthouden. Mochten we deze support namelijk verliezen, dan kunnen we volgens hem richting $0,30 kunnen dalen.

Analist: XRP slechtst presterende altcoin

Luke Martin, een populaire crypto-analist, zei recentelijk denkt dat XRP mogelijk terug zal gaan naar de “slechtst presterende grote altcoin”, omdat de uptrend tekenen van hapering begint te vertonen. Volgens hem, zal er nog een airdrop moeten zijn of een andere katalysator, om de opwaartse trend weer in gang te zetten.

“XRP is 13% gedaald sinds de airdrop eerder dit weekend werd voltooid. XRP hodlers kunnen maar beter hopen op meer airdrops, anders kan dit snel weer het slechtst presterende grote altcoin worden. “

XRP koers

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN