Ripple koers

XRP investeerders bereiden zich voor op de langverwachte Flare airdrop

Het is bijna zover, de airdrop van Flare Network vindt binnenkort plaats. XRP investeerders hebben nog enkele weken de tijd om gratis Spark tokens te verdienen. Investeerders die in aanmerking willen komen dienen hun XRP te registreren. Voor de distributie wordt er een snapshot op 12 december gemaakt van alle XRP-adressen. Deelnemers behouden het eigendom van hun XRP-bezit terwijl ze de nieuwe tokens ontvangen.

In totaal worden er 45 miljard aan Spark tokens uitgedeeld tijdens de airdrop. XRP investeerders ontvangen deze in een verhouding van 1:1. Bij 100 XRP ontvang je dus 100 Spark tokens.

Wat is Flare?

Het nieuwe Flare-platform is een platform dat klanten helpt om smart contract-diensten uit te voeren op XRP, met behulp van een virtuele machine die wordt ondersteund door Ethereum. Bovendien maakt Flare gebruik van hetzelfde coderingsschema als XRP en zal het gebruik van Flare en XRPL voor de klanten op het platform kunnen combineren.

Meer dan 20 crypto-exchanges

De airdrop wordt groots en daarom is er ondersteuning vanuit meer dan 20 crypto-exchanges. De mensen die hun XRP in eigen beheer houden of niet opslaan op één van de deelnemende crypto-exchanges, kunnen alsnog Spark tokens verdienen. Wietse Wind, XRPL Labs oprichter, zei het volgende:

XRP ledger account gebruikers hebben een account (privésleutel en account) nodig voor het Flare-netwerk. Als u XRP bezit op een exchange die niet deelneemt, kunt u nog steeds uw geld opnemen op uw eigen non custodial XRP-account, bijv. XUMM-portemonnee.”

Hij voegde er nog het volgende aan toe:

“Ze moeten dit account bewijzen door een referentie te ondertekenen, wijzend naar hun account op het Flare-netwerk. Deze referentie wordt opgeslagen in een “MessageKey” -veld op accountniveau in het XRP-grootboek. Dit betekent dat uw “r …” accountadres op het XRP-grootboek zal verwijzen naar uw eigen “0x …” account op het Flare-netwerk.”

Zodra het Flare-netwerk en -team klaar is zal het alle XRP ledger accounts lezen die naar Flare-netwerkaccounts wijzen. Bovendien zal het saldo gecontroleerd worden en een gelijk aantal Spark tokens worden verdeeld over het Flare-netwerkaccount waarnaar wordt verwezen in de XRP grootboekrekening.

XRP koers stijgt met meer dan 60%

Het indrukwekkende momentum van XRP in de cryptomarkten is wellicht niemand ontgaan. De XRP koers is in één week tijd met meer dan 60% gestegen. XRP koers boekt dus grote winsten, maar hoe komt dit?

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN