XRP Flare Networks

XRP koers crasht en kan volgens analist richting $0,30 dalen

De XRP koers is flink gedaald na de airdrop van Flare Network. De snapshot vond op 12 december plaats en alle gebruikers die XRP aanhielden op de deelnemende crypto exchanges en wallets zouden gratis Spark tokens ontvangen.

Het aantal XRP-whales, met ten minste 10 miljoen XRP, bereikte kort voor de snapshot zelfs een nieuw record. Sinds de Flare-airdrop is de XRP koers met meer dan 10% gedaald en beweegt de prijs rond de $0,50.

In de komende maanden zal Flare Network gratis Spark (FLR) -tokens uitdelen aan alle mensen die hiervoor in aanmerking komen. Gebruikers konden hun XRP vasthouden op deelnemende exchanges, zoals Coinbase, Binance en Kraken, of in in aanmerking komende wallets, inclusief Ballet en Ledger.

Nu de snapshot inmiddels is gemaakt en mensen hun Spark tokens zullen ontvangen, is het echter nog maar de vraag wat ze precies met hun XRP zullen doen. Hielden ze deze alleen aan voor de airdrop en verkochten ze deze direct na de airdrop. Vooralsnog lijkt het erop aangezien de XRP koers flink gedaald is.

Analist: XRP koers kan richting $0,30 dalen

De bekende Nederlandse cryptocurrency-analist, CryptoMichaël, heeft twee scenario’s in gedachten voor de XRP koers. Het terugvorderen van het $0,53-0,54 gebied zou volgens hem een teken zijn dat we de resistance zone van $0,70 zullen testen.

Echter is de kans hoogstwaarschijnlijk dat we, vanaf de huidige prijs van $0,50, verder zullen dalen richting $0,45. Schrikbarend genoeg merkt hij op dat als we deze support verliezen we zelfs richting de $0,30 kunnen dalen. Hij plaatste de onderstaande grafiek en zei:

“We naderen het doel, omdat de airdrop niet veel aan de prijs deed. Terugvordering van $0,53-0,54 gebied en ik denk dat we een XRP koers van $0,70 zullen testen. Hoogstwaarschijnlijk vallen we door naar de $0,45-regio.”

XRP koers

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN