Ethereum

Ethereum koers maakt zich klaar om naar $620 dollar te stijgen

Niet alleen de Ethereum (ETH) koers, maar de hele cryptocurrency markt volgen de laatste tijd nauwlettend de prijsactie van Bitcoin (BTC). Hierdoor is het steeds onduidelijk wat de volgende trend zou kunnen zijn. Dit betekent dat de vooruitzichten van de markt op korte termijn voor het grootste deel afhankelijk is van die van Bitcoin. Desondanks heeft een crypto-handelaar opgemerkt dat de Ethereum koers op korte termijn weer boven de $600 kan stijgen.

Ethereum koers zal boven de $600 stijgen

We spraken met Daan van BeneluxCrypto (klik hier voor zijn Telegram kanaal) over zijn visie op de Ethereum koers. Hij deelde de onderstaande grafiek met ons en zei:

“#ETHUSDT: de afgelopen dagen zijn we tot de $535 gevallen, dit viel tegelijk met de $17.700 support van #BTCUSDT. Vervolgens heeft de Ethereum koers een bounce gemaakt, om zo de trendline, FIB 0.236 & de EMA-50 te doorbreken. Ook zien we dat de trendline op de RSI is doorbroken en de Mac-D nog steeds bullish is. We verwachten dat de Ethereum koers weer de $620 zone zal aantikken. Het is ook mogelijk dat we eerst een retest naar de $560 zone maken en dan verder stijgen. Vooralsnog dus wel bullish voor de short-term!”

Bron: Tradingview
Ethereum koers

ETH is bijna 6 keer populairder dan BTC bij ontwikkelaars

Hoewel de nummer één cryptocurrency van dit moment, Bitcoin, momenteel erg populair is bij investeerders, is de nummer twee cryptocurrency, Ethereum, op een ander vlak een stuk populairder. Zo heeft een nieuw onderzoek van venture firma Electric Capital uitgewezen dat Ethereum de duidelijke winnaar is!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN