Verdien gratis cryptocurrency met CoinMarketCap Earn

CoinMarketCap heeft een nieuwe Earn-campagne aangekondigd, waarmee investeerders quizvragen kunnen beantwoorden en cryptocurrency kunnen verdienen.

Verdien gratis SAND door vragen te beantwoorden

In deze ronde worden tokens uitgedeeld voor The Sandbox, een Minecraft-achtig voxelspel. De SAND-token is momenteel de 318e grootste cryptocurrency op de markt, met een marktkapitalisatie van $28 miljoen.

Dit is de grootste campagne van de site tot nu toe, aangezien er $400.000 aan SAND beschikbaar is. Elke deelnemer komt in aanmerking om $10 SAND te verdienen. LET OP! Er kunnen ‘maar’ 40.000 mensen winnen, dus wees snel!

Om deel te nemen, hoeven gebruikers alleen een korte tutorial te bekijken en een reeks vragen te beantwoorden. Details zijn te zien op deze pagina.

Binance’s recente overname van CoinMarketCap komt ook om de hoek kijken, aangezien de actie wel als voorwaarde stelt dat je een geverifieerd gebruiker van Binance bent. De site merkt op dat dit beleid ervoor zorgt dat “beloningen veilig en op tijd worden afgeleverd” en dat het ook “voorkomt dat nepaccounts beloningen ontvangen”.

Heb je nog geen account op Binance? Maak dan nu een account aan en ontvang 10% handelskorting!

Daarnaast voerde Sandbox zijn IEO uit op Binance, wat betekent dat deze specifieke Earn-weggeefactie waarschijnlijk deel uitmaakt van de algehele inspanningen van Binance om de nieuwe token te promoten.

Hoewel dit niet noodzakelijk een conflict van belangen is, bevestigt het opnieuw dat Binance’s overname van CoinMarketCap niet alleen financieel was.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!