Meer dan 1 miljoen ETH stortingen voor Ethereum 2.0

Onlangs maakten wij al bekend dat het depositocontract van Ethereum 2.0 stortingen blijft aantrekken. Op 1 december was het namelijk zo dat er ruim 860.000 Ethereum (ETH) gestort was op het contract. Nu blijkt het aantal ETH dat gestort is inmiddels al één miljoen te zijn.

Het toonaangevende blokverkenner- en analyseplatform voor Ethereum, Etherscan, maakte onlangs het nieuws bekend en plaatste de volgende tweet:

“Eth2 heeft zijn miljoenste ETH ontvangen!”

Ethereum

Het aantal Ether dat nu ingezet is bedraagt meer dan $600 miljoen dollar en beloont de mensen die staken. Om te kunnen staken en dus een validator op Ethereum 2.0 te worden, dien je minimaal 32 Ethereum in je bezit te hebben. Deze ethers moet je inzetten (staken) en hiervoor ontvang je een vergoeding. De hoeveelheid vergoeding die je ontvangt, zie je hier.

De opgesloten ETH maakt deel uit van een meerjarenplan om de schaalbaarheid, beveiliging en programmeerbaarheid van het Ethereum-netwerk te verbeteren. Door deze verandering zal Ethereum een snellere, lage vergoeding en meer schaalbare blockchain kunnen worden. Een ander belangrijk kenmerk van Ethereum 2.0 is de verbeterde beveiliging. Proof of Stake biedt andere veiligheidsgaranties dan Proof of Work. Lees hier meer over de veranderingen. ETH 2 fase 0 werd op 1 december met succes gelanceerd.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!