VeChain koers boek meer dan 90% winst in 30 dagen, maar wat nu?

Hoewel de artikelen de laatste tijd vaak gaan over de nummer één cryptocurrency van dit moment, Bitcoin (BTC), of de nummer twee en drie, ETH en XRP, zijn sommige kleinere altcoins ook bezig met hun eigen bull run. Zo is VeChain (VET), een van de top 30 cryptocurrencies op basis van marktkapitalisatie, de afgelopen maand ook flink gestegen. De cryptocurrency is in de afgelopen 30 dagen van $0,00855 naar 0,0164 gestegen, wat neerkomt op een stijging van meer dan 90%.

Volgens het huidige momentum heeft VeChain voldoende impulsen gekregen, één daarvan is het feit dat de blockchain constant wordt geüpdate om gestaag te worden geüpgraded om de beste publieke blockchain te worden. Zo biedt het platform nu volwaardige functionaliteiten, die VeChainThor SDK’s in Java, JavaScript, Python, C# en nog veel meer omvatten.

Sinds vorige week is de koers van VeChain dan ook aan het stijgen. Met de huidige handelsprijs van VET boven de $0,0150, is het belangrijkste weerstandsgebied om naar te kijken $0,020 en $0,022. Een analist plaatste de volgende analyse:

“Op het moment dat deze analyse werd vastgelegd, stond VET / USD op $0,0164, met een duidelijke neiging naar de bovenste band, wat een opmerkelijke bullish cross-over op de daily MACD-chart tekende. De MACD-lijn kruist duidelijk de signaallijn nadat de prijs van VeChain boven $0,0100 is gestegen. Met de winst op VET, behoudt het volledige ondersteuning van 50 dagen en 200 dagen MA voor respectievelijk $0,0122 en $0,0128.”

De analyse sloot af met:

“De huidige prijsstijging van VeChain moet echter nog het verloren hoogtepunt terugwinnen dat het in het vorige kwartaal bereikte, met een YTD-high op $0,023. De RSI van de munt neigt ook naar het overboughtgebied op 62.50 vanwege een toename van de vraag, geleid door prijs.”

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!