Crypto Nieuws

MyEtherWallet gaat samenwerken met 1inch.exchange

De bekende Ethereum wallet, MyEtherWallet, heeft aangekondigd dat het gaat samenwerken met 1inch.exchange om de toegang tot DeFi-tokens te versimpelen voor zijn gebruikers. Door de samenwerking zal het mogelijk worden om meer dan 485 cryptocurrencies vanuit de mobiele MEW-applicatie te kopen voor de goedkoopste prijs.

De CEO en oprichter van MyEtherWallet, Kosala Hemachandra, zei het volgende tegen Decrypt:

“We hebben dex.ag al geïntegreerd en nu voegen we 1inch toe. Beide zijn DEX-aggregators die alle dexes doorlopen voor de beste prijs en deze aan de gebruiker aanbieden.”

Dit is natuurlijk groot nieuws, aangezien MyEtherWallet maandelijks 1 miljoen gebruikers bedient, waardoor het een aanzienlijk bereik heeft gecreëerd. Dit maakt het voor het platform erg interessant om een dergelijke dienst aan te bieden.

1inch.exchange bundelt verschillende gedecentraliseerde beurzen zoals Uniswap of Kyber Network en consolideert deze in één enkele interface. Deze dedecentraliseerde beurzen stellen gebruikers in staat om tokens te ruilen met behulp van smart contracts in plaats van het matchen van orders en het afwikkelen van transacties op een gecentraliseerde beurs. Hierdoor kunnen gebruikers de controle houden over hun tokens tot het moment dat ze worden verhandeld.

MyEtherWallet werkt samen met andere services, waaronder Bity, Simplex en Changelly, die swaps aanbieden voor verschillende cryptocurrencies. Dex.ag en 1inch bieden gedecentraliseerde alternatieven voor deze gecentraliseerde handelspartners, waardoor mogelijk betere prijzen en lagere handelskosten voor swaps kunnen worden behaald.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN