Joe Biden

Crypto derivatenbeurs FTX schonk meer dan $5 miljoen aan de campagne van Joe Biden

De CEO van de in Hongkong gevestigde crypto derivatenbeurs FTX, Sam Bankman-Fried, heeft volgens gegevens van Opensecrets.org een bijdrage van $5,2 miljoen geleverd aan de campagne van de Amerikaanse democratische presidentskandidaat Joe Biden.

Biden ontving in totaal $79,5 miljoen van zijn 100 beste donateurs. Sam Bankman-Fried zou naar verluidt één van de top donateurs in 2020 zijn die $5,2 heeft bijgedragen aan de presidentsverkiezingscampagne van Joe Biden. De belangrijkste bijdrager van Joe Biden is Bloomberg met maar liefst $57 miljoen.

FTX zelf is een relatief nieuwe crypto derivaten beurs van Sam Bankman-Fried die met succes Alameda Research op Bitmex uitvoerde. Bovendien is hij lid van de Political Action Committee (PAC) Future Forward.

Volgens google leidt Joe Biden op dit moment met 264 kiesstemmen ten opzichte van de 214 van Trump. Het tellen van de stemmen is nog aan de gang.

Joe Biden heeft echter geen opmerkingen gemaakt over crypto-regelgeving en ook zijn standpunt over Bitcoin (BTC) en cryptocurrencies is niet bekend. De verwachting is dat als de democraten de verkiezingen winnen, er mogelijk een meer open benadering van crypto-regelgeving in de Verenigde Staten kan komen.

Wat je misschien ook leuk vindt:

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN