Global Family

Global Family Office Summit brengt top vermogens- en investeringsmanagers, Unicorn Disruptors en regelgevers bijeen

Een van de grootste bijeenkomsten van privévermogen in blockchain behandelt een reeks problemen, van risico’s en kansen in disruptieve technologie tot het ontwikkelen en opschalen van de volgende eenhoorn.

De Global Family Office Summit, een driemaandelijks evenement dat werd gelanceerd door het onlangs opgerichte Global Family Office Wealth Network, bracht een aantal problemen aan het licht die vermogende individuen graag wilden aanpakken. Dit is de eerste keer dat deze bijeenkomst van privévermogen op afstand plaatsvindt, waarbij deelnemers en kijkers gebruik maken van Zoom en binnen de Crypto Valley van Decentraland. De missie van het evenement is om verschillende disruptieve technologieleiders met elkaar in contact te brengen en om veel van de wereldproblemen op te lossen, zoals verklaard door één van de organisatoren van het forum, Michael Gord van GDA Capital.

“De Global Family Office Summit heeft drie pijlers geïdentificeerd: onderwijs, vertrouwen en verantwoordelijkheid om terug te geven”, zei Gord. Naast de regelmatig geplande openbare evenementen met sprekers van over de hele wereld, kunnen forumdeelnemers lid worden van een dealclub die alleen op uitnodiging is voor off-market deals, voordat ze op de markt komen.

Keynote-spreker, serie-ondernemer en investeerder Candace Johnson zei met betrekking tot blockchain-technologie: “data gestuurde algoritmische technologieën zijn verantwoordelijk voor de digitale transformatie van vandaag op bijna alle gebieden, van harde wetenschappen tot sociale wetenschappen, tot de geesteswetenschappen, evenals in een verscheidenheid aan sectoren, van gezondheid en handel tot onderwijs, rechten en kunst.” Johnson benadrukte vier sleutelideeën voor de toekomst: kwantumtechnologieën, humane en sociale oplossingen, duurzaamheid en de circulaire economie. “Ik heb [blockchain] nog nooit als ontwrichtend beschouwd, ik zie het alsof we een betere wereld bouwen”, voegde ze eraan toe.

Tot haar punt concentreerde de headliner-presentatie door Will Bartlett, directeur onderzoek van GDA Capital, zich op de ontwrichtende technologie in de moderne economie. Hij beschouwde digitale activa als een afdekking tegen traditionele financiële markten. “Cryptocurrencies hebben geen blootstelling aan beursrendementen, macro-economische factoren of rendementen van valuta’s en grondstoffen. Er is een sterk momentumeffect in de tijdreeks, en proxy’s voor de aandacht van investeerders voorspellen sterk het rendement van cryptocurrency”, aldus zijn presentatie. Bartlett identificeerde zes sectoren waar de disruptieve technologieën schitteren: robotica, ruimte, biotechnologie, AI en machine learning, quantum computing en blockchain.

Bartlett besprak in zijn presentatie ook nieuwe modellen voor digitale activa, waaronder branded stablecoins. Dergelijke valuta’s worden ondersteund door waarde die is opgeslagen door merken of ondernemingen, waardoor ze in wezen traditionele loyaliteitspuntensystemen vervangen en op de blockchain worden geplaatst. Een van die projecten is DigitalBits.

De oprichter van DigitalBits, Al Burgio, nam deel aan het paneel Developing and Scaling the Next Unicorn. Burgio zei dat investeerders een kans moeten vinden om een ​​grootschalig probleem aan te pakken – een massamarktkans voor het toekomstige team en investeerders die hun visie ondersteunen. “Het is een proces; als je er eenmaal doorheen gaat, de kans definieert, zie je de reactie van anderen… Het gaat om het bouwen van bouwstenen. Als je eenmaal een visie hebt, bouw je een team, en het komt erop neer hoe je deze visie operationaliseert en uitvoert, gelijkgestemde mensen met unieke vaardigheden brengt waar iedereen een inbreng heeft en helpt bij het overwinnen van uitdagingen. Deze reis is als een trap waar je elke stap de een na de ander moet doen – kapitaal ophalen, het team op één lijn brengen en de mijlpalen bereiken”, zei Burgio.

Een ander panel onder leiding van GDA Capital-voorzitter David Shafrir behandelde alternatieve beleggingen in activa en verzamelde een cohort van invloedrijke personen, waaronder Alpha Sigma Capital CEO Enzo Villani, een van de meest erkende vermogensbeheerders in Europa, Nicholas Verwilghen, en PALcapital-oprichter James Haft. Haft, die adviseur is geweest van meer dan 100 door durfkapitaal en blockchain gesteunde entiteiten, zei dat transacties niet in rechte lijnen verlopen. Aangezien de rentetarieven van sommige traditionele banken momenteel negatief zijn, moeten beleggers hun strategieën diversifiëren om ‘de storm te doorstaan’. “Alternatieve activa blijven niet voor altijd alternatieve activa; ze zijn een onramp, een sandbox om mainstream te worden”, zei Haft.

In antwoord op de vraag wat institutionele adoptie zal stimuleren, zei Verwilghen dat de bewaring van activa en de jacht op alternatieve nichepremies is wat institutionele beleggers naar op zoek zijn, zelfs in volatiele markten.

Villani beantwoordde de vraag of tussenkomst van de centrale bank de digitale activa-industrie zal helpen of schaden door de creatie van hun eigen gecentraliseerde digitale activa, zei Villani dat het zal helpen, aangezien “de machten in de activaklasse komen”.

Andere deelnemers deelden belangrijke inzichten en observaties.

● De in Dubai gevestigde CEO Zachari Cefaratti van Dalma Capital besprak de investeringsstrategieën van Family Offices voor de toekomst in tijden van onzekerheid en een wereldwijde pandemie. Hij merkte op dat directe investeringen nu gericht moeten zijn op gebieden die bij investeerders bekend zijn.

● CEO van Global Data Sentinel en bestuursvoorzitter van White City Ventures, Shahal Khan, die de krantenkoppen haalde nadat hij in 2018 een overeenkomst had gesloten om Plaza Hotel in New York te kopen, sprak over de kwesties van onroerend goed en gastvrijheid op blockchain, en de ”Strategie tijdens crises.

● De CEO van Elitium Raoul Milhado sprak over het hebben van een visie en betrokkenheid rond het actieplan, de verstoring en het vermogen om door te gaan met het openhouden van elke optie, en over financiële en wettelijke naleving.

Het forum, dat ook drie open chats bevatte met experts over alternatieve activa en een panel over regelgeving, ethiek en openbaar beleid, werd afgesloten door ondernemer Michael Terpin. Hij sprak over enorme investeringsmogelijkheden tijdens crisis periode’s en gaf zijn visie voor de toekomst. Zoals benadrukt door GDA Capital in een brief aan de deelnemers, hebben de sprekers van de Summit meer dan 50 jaar ervaring met collectieve kapitaalmarkten, regelgeving, vermogensbeheer en ondernemerservaring. Het evenement bood unieke perspectieven en bood iedereen de kans om een frisse blik te werpen op verschillende industrieën die blockchain en andere disruptieve technologieën omarmen.

Disclaimer: Dit is een persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN