Ethereum 2.0

MetaMask overtreft één miljoen gebruikers door DeFi

De Ethereum blockchain-gateway/-wallet MetaMask is sinds vorig jaar 4x gegroeid en heeft voor het eerst één miljoen gebruikers overtroffen. Dit volgens een artikel dat gisteren op Medium verscheen.

Talia Knowles-Rivas, hoofd van group marketing bij ConsenSys, zei het volgende:

“We geloven dat dit een cruciale mijlpaal is voor het hele ecosysteem dat we bedienen.”

Het jaar voor MetaMask begon zoals gewoonlijk en steeg tot 300.000 gebruikers, waar het bleef tot april, waarna het geleidelijk begon te stijgen tot 400.000 tot juni. In juni versnelde de groei, waarbij MetaMask in de zomer een sterke stijging ziet tot meer dan een miljoen gebruikers. Er is tevens te zien dat Amerika, India, Nigeria en de Filippijnen de toplanden zijn op het gebied van volume voor MetaMask Mobile, dat onlangs gelanceerd is.

Deze verbazingwekkende toename van het aantal gebruikers lijkt voornamelijk het gevolg te zijn van de opkomst van gedecentraliseerde finance (DeFi), aangezien de gebruikersgroei van MetaMask schijnbaar correleert met de groei van het aantal vergrendelde activa in DeFi.

Hoewel ze niet specificeren hoe ze gebruikers tellen, maar vermoedelijk is het door het aantal installaties bij elkaar op te tellen. Dit betekent echter dat er aanzienlijke dubbeltellingen zouden kunnen zijn, aangezien velen twee MetaMask-adressen of meer hebben.

Deze mijlpaal geeft echter duidelijk aan dat er deze zomer een aanzienlijke groei heeft plaatsgevonden, waarbij met name Ethereum een ​​toename in het gebruik heeft gezien.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN