TRON verlengt Genesis-mining voor SUN met 14 dagen

Het welbekende cryptocurrency-project TRON (TRX) heeft maandag aangekondigd dat het de Genesis-mining van $SUN gedurende 14 dagen na de lancering op 16 september 2020 zal openhouden. In een Twitter-thread verklaarde TRON mede-oprichter en CEO Justin Sun dat gebruikers toegang zullen hebben tot LP-mining zonder hun ingezette TRX-tokens nog eens 14 dagen te verliezen, en hoge opbrengsten verdienen door “Migrate to Official Pool” te kiezen.

De SUN-token is gericht op het bouwen van een robuust DeFi-ecosysteem binnen het TRON-netwerk, ontworpen voor TRON-governance. Het is volledig in handen van de gemeenschap zonder investeringen van VC’s of PE’s.

Justin Sun tweette het volgende:

De SUN Mining Pool-gemeenschap heeft onlangs een observatielijst aangekondigd die zou dienen als referentie voor de notering van pools. De lijst bevatte zowel TRC-10/20-tokens als niet-TRON-tokens, zoals BTC, ETH, XRP, JFI, DICE, enz.

In een officiële Medium-post verklaarde TRON dat het zal overwegen om Genesis-mining uit te breiden als het de komende dagen een hype krijgt. Het liet ook weten dat er dagelijks 10.000 SUN-tokens zullen worden gedolven uit de nieuwe pools. Na de aankondiging krijgen degenen die geïnteresseerd zijn in TRX-staking een staking- en miningkanaal aangeboden waar ze hun TRX-bezit kunnen inzetten voor SUN-beloningen, zonder deel te nemen aan LP-mining.

Dit zal gebruikers verleiden die op zoek zijn naar een hoger rendement zonder hun uitgezet TRX te belasten met de TRX-stakingpool. Ook zorgt de SUN Mining Pool voor een hoger rendement, waardoor directe stortingen en opnames intact blijven.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!