Reddit Bitcoin

DeFi-project voert exit-scam uit en verdwijnt met $20 miljoen

Een nieuw DeFi-project voor een liquiditeitsminingpool, Yfdexf.Finance, heeft een klassieke exit-scam uitgevoerd, waardoor het met ruim $20 miljoen ervandoor is gegaan.

Yfdexf voerde een tweedaagse grote advertentiecampagne op verschillende platforms, waaronder Twitter en Telegram, met beloofde weggeefacties voor retweets en hashtags. Veel investeerders haastten zich om hun fondsen te benutten op basis van het nieuwe protocol voor yield farming, in lijn met een trend die in de tweede helft van 2020 heerste, ondanks meerdere waarschuwingen van investeerders en financiële adviseurs.

Na de exit-scam van Yfdexf zijn de officiële website, Medium, Twitter en Telegram-accounts die werden gebruikt om investeerders te lokken, verwijderd.

Een Twitter-gebruiker reageerde met het volgende:

“Verbazingwekkend hoeveel YFDEXF-weggeefacties werden verwijderd zonder winnaars. Mensen hebben zojuist de prijzen opgeborgen, aangezien ze vertrokken zijn. Ik zal mijn winnaars nog steeds betalen, maak je geen zorgen.”

Financieel adviseur en handelaar CryptoWhale wees er op Twitter op dat Yfdexf de norm vertegenwoordigt die de laatste tijd de cryptomarkt domineert. Het Twitter-account zei het volgende:

“Een nieuwe dag, weer een nieuwe DeFi-zwendel! Nadat Yfdexf zichzelf twee dagen lang op Twitter had gepromoot, heeft het in totaal $20 miljoen aan investeerdersfondsen in hun recente exit-scam meegenomen.”

Volgens CryptoWhale moeten crypto-investeerders extra voorzichtig zijn met DeFi-tokens, aangezien de meeste van hen oplichting zijn. Uitkijken dus!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN