Ethereum

Wat kunnen we van de Ethereum koers verwachten?

De Ethereum (ETH) koers heeft het niet makkelijk gehad de afgelopen dagen en waar de koers eind augustus aanzienlijk steeg, was deze koersstijging binnen enkele dagen weer teniet gedaan. De Ethereum koers daalde in slechts vier dagen tijd van $488 dollar naar $308 dollar. Op het moment van schrijven beweegt de Ethereum koers rond de $355 dollar.

De belangrijke vraag luidt als volgt: wat kunnen we van de Ethereum koers verwachten?

De Ethereum koers beweegt vanuit technisch perspectief tegen cruciale ondersteuningsregio’s aan, ondanks het feit dat het al een reeks belangrijke niveaus heeft verbroken.

Josh Olszewicz, een analist voor Brave New Coin, gaf aan dat de Ethereum koers op dit moment handelt in de middellijn van een ‘macro pitchfork formation’ die in 2019 is gevormd. De cryptocurrency zou hier moeten ‘bouncen’ of een diepere correctie ondergaan naar lagere niveaus, die worden aangegeven door de ‘pitchfork’, zoals een op $280 en de andere op ongeveer $240.

Bron: Twitter

Ethereum koers breekt ‘range low’ op $362

De analisten van CryptoCoinTalk merkten op dat de range low is gebroken ($362). Dit was een redelijk major level voor de Ethereum koers om te behouden. Ze voegden er nog het volgende aan toe:

“De kans is groot dat we nu de daily OB gaan zien als support. Het liefste zie ik hem ook nog de low jagen op $306, om vervolgens boven de daily OB op $326-$316 te sluiten en een move omhoog te maken.”

Bron: Tradingview

Ethereum kan tot $290 dalen

Cryptocurrency handelaar Chase_Nl merkte op dat er voor de Ethereum koers geen duidelijke ondersteuning is tot de prijs van $290.

Bron: Twitter

Hij voegde er nog het volgende aan toe:

“Het is moeilijk om setups te plaatsen tijdens extreme bewegingen, dingen kunnen snel veranderen. Hier is echter een grafiek voor wat het waard is. Het plan is om winst te maken rond $353. Daarnaast zal ik op de korte termijn handelen, totdat ik tekenen van een bodem zie.”

Bron: Twitter

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN