eToroX

Bybit breidt uit naar Japan en Korea

De cryptocurrency-derivatenbeurs Bybit heeft nieuwe fiat-gateways voor de Aziatische markt onthuld. Het voegde de Japanse yen en de Zuid-Koreaanse won toe. Hierdoor hebben cryptocurrency handelaren in Japan en Zuid-Korea de mogelijkheid om hun fiat rechtstreeks naar Bybit sturen, dankzij een fiat-gateway die hun lokale valuta ondersteunt.

Bybit maakte dit op 26 augustus bekend in een officiële aankondiging. Met deze twee nieuwe betalingsopties voor fiat-valuta komt het totale aantal ondersteunde fiat-valuta’s op 43. De fiat-gateway van Bybit is geleverd door MoonPay, een toonaangevende fiat-crypto-betalingsdienst.

Bybit CEO Ben Zhou zei het volgende:

“We zijn verheugd MoonPay als serviceprovider voor de Bybit Fiat Gateway aan te trekken om het kopen van cryptovaluta gemakkelijker te maken voor onze gebruikers die JPY en KRW gebruiken.”

Daarnaast heeft de derivatenbeurs ook Vietnamese taalondersteuning toegevoegd. Bybit CEO, Ben Zhou, zei hier het volgende over:

“Dankzij de onlangs gelanceerde taalondersteuning kunnen we onze Vietnamees sprekende gebruikers beter van dienst zijn. Deze inspanningen versterken onze banden met Azië en tonen onze voortdurende inzet om onze gebruikers in steeds meer plaatsen beter van dienst te zijn.”

Gebruikers op Bybit kunnen cryptocurrencies kopen via een elektronische overboeking of met Visa of Mastercard. Bybit, dat handelaren in staat stelt derivaten tot x100 te gebruiken zonder KYC-vereisten, heeft de laatste tijd serieuze aandacht gekregen door zijn World Series of Trading (WSOT). De WSOT is een nieuw georganiseerd initiatief en heeft al meer dan 12.000 deelnemers aangetrokken. De toegekende beloning bedraagt ongeveer 200 Bitcoin (BTC).

Cryptocurrency-derivatenbeurs neemt Blockfolio over

Om bij het nieuws over cryptocurrency-derivatenbeurzen te blijven, maakten we gisteren bekend dat FTX een deal van $150 miljoen heeft getekend om Blockfolio over te nemen.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN