Crypto

Cryptocurrency exchange FTX neemt Blockfolio over voor $150 miljoen

De redelijk nieuwe cryptocurrency exchange FTX heeft een deal van $150 miljoen getekend om Blockfolio over te nemen, een cryptocurrency-platform voor tracking en beheer van portfolio’s. Ondanks dat FTX vorig jaar pas werd gelanceerd, heeft het een snelle stijging gezien. Door deze zet hoopt het bedrijf meer nieuwe gebruikers aan te trekken en gebruikers een “nieuwe handelservaring” te bieden, zoals de CEO van FTX, Sam Bankman-Fried, aangaf tegen Cointelegraph.

Hij ging verder met:

“Vanaf het begin was ons doel bij FTX om een handelservaring van de beste kwaliteit op te bouwen, met de diepste liquiditeit voor een zo breed mogelijke doelgroep van handelaren. Blockfolio heeft vertrouwde relaties opgebouwd met miljoenen [gebruikers] binnen de cryptogemeenschap en we zijn verheugd om met hen te kunnen samenwerken om nieuwe en interessante ervaringen voor dat publiek te ontwikkelen.”

Met de zes miljoen geschatte gebruikers van Blockfolio en ongeveer 150 miljoen maandelijkse impressies, zal FTX zeker een grotere blootstelling krijgen bij gebruikers, wat op zijn beurt weer de groei van het bedrijf ten goede zal komen.

Blockfolio Mede-oprichter en CEO Ed Moncada bevestigde de perfecte afstemming van zijn bedrijf met FTX. Hij zei het volgende over de deal:

“We staan ​​aan het begin van een bull markt die meer nieuwe gebruikers naar de ruimte zal trekken. Vrijwel iedereen nam de telefoon op na die deal, maar als het gaat om het afstemmen van onze missies, die beide erg gericht zijn op de beste ervaring voor de gebruiker, is er geen enkele andere beurs die zo snel en zo bedachtzaam te werk gaat als het team van FTX.”

Met plannen om zijn handelservaring uit te breiden, via FTX, zal Blockfolio zijn plannen dit najaar realiseren. Hoewel het Blockfolio-team weigerde verdere details over deze plannen te delen, heeft het zijn bestaande gebruikers verzekerd van toekomstige continuïteit. Het bedrijf gaf aan dat de deal op geen enkele manier impliceerde dat “het verhaal van Blockfolio zou eindigen met deze overname.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN