Bitcoin Nieuws

Bitcoin bulls verdedigen $12.000 niveau en analist voorspelt stijging naar $13.600

De Bitcoin (BTC) koers maakte afgelopen maandag een mooie beweging omhoog. De koningsmunt steeg namelijk in één dag tijd van $11.800 naar net onder de $12.500. Echter daalde BTC gisteren na deze sterke prijsactie weer richting de $12.000 niveau. Dit niveau was voorheen een zware weerstand en zou binnenkort bevestigd kunnen worden als ondersteuning. Bulls zijn in ieder geval druk bezig om dit level te verdedigen.

Bitcoin stieren en beren in een tweestrijd

Verschillende handelaren hebben uitgesproken dat de vooruitzichten er goed uitzien voor de Bitcoin koers. Er wordt zelfs gespeculeerd dat Bitcoin de potentie heeft om naar $13.600 te stijgen. Echter betekent het niet dat we meteen zullen stijgen naar dit niveau. Stieren en beren zijn momenteel in tweestrijd om controle te krijgen over de belangrijkste regio van $12.000. Bitcoin ondergaat momenteel een mogelijke omslag tussen ondersteuning en weerstand.

Cryptocurrency handelaar Harry, gaf recent in een tweet aan dat Bitcoin uit zijn handelsbereik komt en wellicht zal stijgen richting de $13.570.

Bron: Twitter

Ook de bekende Nederlandse cryptocurrency analist CryptoMichael, suggereert dat we een stijging richting de $13.000 kunnen zien. De analist zei op Twitter dat zelfs een Bitcoin koers van $15.000 en $17.000 mogelijk is.

“Ik begin te denken dat dit een zeer waarschijnlijk scenario wordt: een duidelijke break en flip van $12K zijn echter voortzettingen naar $13K en mogelijk $15-17K.”

Bron: Twitter

De weg omhoog is vrij

Gisteren plaatsten wij een gloednieuwe Bitcoin koers analyse. De mannen van CryptoCoinTalk gaven aan dat de $12.000 resistance is gebroken en de weg omhoog vrij is. Benieuwd naar de volledige analyse? Klik dan hier!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN